ساعت دقیق خسوف و ماه گرفتگی امشب شنبه ۶ آبان ۱۴۰۲ در ایران مشخص شد
ساعت شروع و پایان خسوف شنبه ۶ آبان ۱۴۰۲ در ایران کی هست؟ جزئیات خبر آخرین ماه گرفتگی جزئی و ساعت ماه گرفتگی و خسوف ۲۸ اکتبر ۲۰۲۳ در ایران کی هست در ادامه مطلب میخوانید:
ساعت ماه گرفتگی ۶ آبان ۱۴۰۲ از ساعت ۲۳ و پنج دقیقه امروز آغاز میشود و در ساعت ۲۳ و ۴۴ دقیقه به اوج خود می رسد. ماهگرفتگی امشب که با نام «ماه شکارچی» شناخته میشود، از آفریقا، اروپا، آسیا و بخشهایی از استرالیای غربی به طور کامل قابل مشاهده است.
خسوف ماه گرفتگی امشب (۶ آبان ۱۴۰۲)
ماه گرفتگی جزئی سال ۱۴۰۲ امشب ششم آبان اتفاق میافتد و در سراسر ایران قابل رویت است.
خسوف یا ماه گرفتگی یک پدیده جذاب نجومی است که زمین میان خورشید و ماه قرار میگیرد و مانع تابش نور خورشید به سطح ماه میشود؛ ماهگرفتگی جزئی زمانی رخ میدهد که تنها بخشی از قرص ماه وارد سایه اصلیِ زمین شود. در اینصورت، بُریدگی تاریکی در بخشی از سطح ماه ظاهر میشود که همان سایه زمین است اما بخشهای دیگر ماه همچنان روشن و عادی باقی میماند.
منجم و عکاس خورشید مرکز نجوم ادیب اصفهان روز شنبه در باره این پدیده نجومی گفت: امشب شاهد ماه گرفتگی جزئی در آسمان خواهیم بود که در آن حدود ۶ درصد از سطح کره ماه تاریک میشود.
ساعت خسوف و ماه گرفتگی امشب شنبه ۶ آبان ۱۴۰۲ در ایران مشخص شد
ساعت ماه گرفتگی شنبه ۶ آبان ۱۴۰۲ در ساعت ۲۳:۵ آغاز میشود و در ساعت ۲۳ و ۴۴ دقیقه به اوج خود می رسد.
امشب(شنبه ۶ آبان ۱۴۰۲) شاهد ماه گرفتگی جزئی در آسمان خواهیم بود که در آن حدود ۶ درصد از سطح کره ماه تاریک میشود.
منجم و عکاس خورشید مرکز نجوم ادیب اصفهان با بیان اینکه در این ماه گرفتگی، بخشی از سطح ماه از سمت پایین ( جنوب) ماه، تاریک می شود، افزود: ماه گرفتگی جزیی از ساعت ۲۳ و پنج دقیقه امروز آغاز میشود و در ساعت ۲۳ و ۴۴ دقیقه به اوج خود می رسد.
وی با بیان اینکه امشب ماه کامل (بدر) را در آسمان داریم، اظهار داشت: امشب زمین بین ماه و خورشید قرار می گیرد و سایه زمین بر روی سطح ماه می افتد.
به گزارش ایرنا، خسوف یا ماه گرفتگی یک پدیده جذاب نجومی است که زمین میان خورشید و ماه قرار میگیرد و مانع تابش نور خورشید به سطح ماه میشود؛ ماهگرفتگی جزئی زمانی رخ میدهد که تنها بخشی از قرص ماه وارد سایه اصلیِ زمین شود. در اینصورت، بُریدگی تاریکی در بخشی از سطح ماه ظاهر میشود که همان سایه زمین است اما بخشهای دیگر ماه همچنان روشن و عادی باقی میماند.
منجم و عکاس خورشید مرکز نجوم ادیب اصفهان روز شنبه در باره این پدیده نجومی به خبرنگار ایرنا گفت: امشب شاهد ماه گرفتگی جزئی در آسمان خواهیم بود که در آن حدود ۶ درصد از سطح کره ماه تاریک میشود.
حسن حاتمی با بیان اینکه در این ماه گرفتگی، بخشی از سطح ماه از سمت پایین ( جنوب) ماه، تاریک می شود، افزود: ماه گرفتگی جزیی از ساعت ۲۳ و پنج دقیقه امروز آغاز میشود و در ساعت ۲۳ و ۴۴ دقیقه به اوج خود می رسد.
وی با بیان اینکه امشب ماه کامل (بدر) را در آسمان داریم، اظهار داشت: امشب زمین بین ماه و خورشید قرار می گیرد و سایه زمین بر روی سطح ماه می افتد.
این کارشناس نجوم با اشاره به اینکه در این پدیده ابتدا ماه گرفتگی نیم سایه ای را خواهیم داشت، توضیح داد: از حدود ساعت ۲۱ و ۳۰ دقیقه ماه وارد نیم سایه زمین می شود و به تدریج روشنایی سطح ماه کاهش می یابد.
ماهگرفتگی نیمسایهای، وقتی رخ میدهد که ماه در نیمسایهٔ زمین قرار میگیرد بهنحوی که خورشید به صورت یک قرص بریده از پشت زمین بر ماه میتابد. در این صورت مقداری از درخشندگی ماه کاسته می شود و سطح آن تیرهتر و به رنگ خاکستری به نظر میآید.
نظرات