ساعتچی

به عنوان اکانت منیجر چه وظایفی در سازمان بر عهده داریم؟

0

یکی از امور مهمی که در هر سازمان باید رعایت شود، وجود یک شخص برای برقراری ارتباط با مشتریان است. در واقع با استفاده از تجارب و مهارت‌های این فرد می‌توان در سریع‌ترین زمان ممکن و به راحت‌ترین شکل، خدمات و محصولات مورد نیاز مشتری تولید شود. امروزه در سازمان‌های مختلف از این شخص به عنوان مدیر یا کارشناس اکانت منیجر یاد می‌شود.

اکانت منیجر

اگر شما هم جز آن دسته از افرادی هستید که قصد دارید یک ارگان سازمان یافته و منظم داشته باشید بهتر است که در ادامه مطلب همراه ما باشید. ما سعی کردیم در این مقاله ضمن معرفی وظایف اکانت منیجر، به بررسی مهارت‌ها و مشخصات کلی این فرد بپردازیم و دوره آموزشی مدیریت ارتباط با مشتری برای تقویت این مهارت را به شما معرفی کنیم.

اکانت منیجر به چه کسی می‌گویند؟

قبل از اینکه در مورد وظایف اکانت منیجر صحبت کنیم، لازم است که اول کارشناس اکانت منیجر را معرفی نماییم.

به طور کلی می‌توان گفت که اکانت منیجر در آژانس‌های تبلیغاتی، استارتاپ‌ها و بیزینس‌های بزرگی که مشتری‌های VIP دارند، فعالیت می‌کند و به صورت کلی به شخصی گفته می‌شود که با گذراندن آموزش مدیریت ارتباط با مشتری، وظیفه تصدی امور مشتریان را بر عهده داشته و با بررسی همه جانبه ظرفیت‌های شرکت و سازمان شما می‌تواند، نیازهای مالی و غیر مالی را تامین کند. در واقع این شخص پتانسیل این را دارد که بتواند هر مشکلی که در ارتباط بین سازمان و مشتری وجود دارد را حل نماید.

اکانت منیجر می‌تواند با دقت بالا و نیاز سنجی که در زمینه امور مشتریان انجام می‌دهد، مشتریان سازمان شما را همیشه راضی نگه دارد و حتی آن‌ها را به یک مشتری ثابت برای شرکت شما تبدیل کند. مدیر پروژه و اکانت منیجر این کار را تا جایی انجام می‌دهد که برخی از مشتریان به طور اختصاصی به سازمان و شرکت شما توجه می‌کنند و برای هر امری به سراغ کسب و کار شما خواهند آمد.

اهمیت استفاده از اکانت منیجر در سازمان

شاید بهتر باشد که قبل از اینکه وظایف اکانت منیجر را بررسی کنیم، به این سوال پاسخ دهیم که چرا استفاده از اکانت منیجر در سازمان اهمیت دارد؟

به طور کلی استخدام اکانت منیجر در هر سازمان و ارگانی اعم از دولتی و غیردولتی یک امر ضروری است. حتما شما هم در سازمان خود با مشتریان زیادی در ارتباط هستید و برای اینکه جذب مشتری را به بالاترین حد ممکن برسانید، نهایت تلاش خود را کرده‌اید؛ اما واقعیت این است که استفاده از این شخص و وظایف از اکانت منیجر در سازمان به فروش و سودآوری چند برابر شما کمک زیادی می‌کنید. شما با استفاده از اکانت منیجر در سازمان خود می‌توانید یک جایگاه خاصی را در بین سایر رقبا به دست آورده و خدمات و محصولاتی که به مشتریان ارائه می‌دهید، پرقدرت‌تر از آن‌ها باشد.

امروزه با وجود بازار رقابتی که بین سازمان‌ها و شرکت‌های مختلف برقرار است، بهتر است که با استفاده از مدیر اجرایی اکانت منیجر در سازمان، علایق و نیازهای مشتری خود را بشناسید و متناسب با آن با جذب مشتری، رضایت آن‌ها را در بین سایر رقبا به دست آورید.

اکانت منیجر

اکانت منیجر باید چه مهارت‌هایی داشته باشد؟

مسئله‌ی دیگری که قبل از وظایف اکانت‌ منیجر باید بررسی شود، مهارت‌های لازم برای این عنوان است. در واقع بهتر است اینطور بیان کنیم که شخصی که به عنوان اکانت منیجر در سازمان مشغول به کار است باید مهارت‌های آموزش داده شده که در دوره مدیریت ارتباط با مشتری مطرح می‌شود را دارا باشد که بتواند وظایف اکانت منیجر را به درستی انجام دهد.

از این رو در این قسمت از مطلب مهم‌ترین و اصلی‌ترین مهارت‌هایی که اکانت منیجر باید داشته باشد را برای شما بیان کرده‌ایم.

مهمترین مهارت‌های اکانت منیجر عبارتند از:

  • روابط عمومی بالا و توانایی ارتباط گیری مناسب
  • توانایی شناخت ظرفیت‌های سازمان
  • داشتن خلاقیت زیاد
  • داشتن قدرت تفکر
  • توانایی ارائه ایده‌های ناب و جذاب
  • توانایی شناسایی تهدید‌ها و فرصت‌های موجود  در سازمان
  • برخورداری از مشخصه نتیجه گرا بودن
  • توانایی ارتباط گیری برای کسب سود
  • تسلط کامل بر چالش‌های موجود در سازمان مربوطه

وظایف اکانت منیجر

حال که با عنوان اکانت منیجر و مهارت‌های آن آشنا شدید بهتر است که به موضوع اصلی وظایف اکانت منیجر بپردازیم. در واقع اگر شما می‌خواهید در این عنوان در سازمان خاصی فعالیت داشته باشيد یا اگر کارفرما هستید و به دنبال استخدام مدیر مشتری هستید، بهتر است که آگاهی کافی به وظایف اکانت منیجر داشته باشید.

مهم‌ترین وظایفی که می‌توان برای این عنوان برشمرد عبارتند از:

  • ایجاد ارتباط موثر و پایدار بین سازمان و مشتریان
  • بررسی نیازها و خواسته‌های مشتری
  • دریافت بازخورد از رفتار مشتری
  • ارائه روش‌ها و راه حل‌های مناسب جهت افزایش مشتری و تبدیل مشتریان موقت به دائم
  • پیگیری امور و مسائل مربوط به مشتریان
  • ارائه گزارش و پروپوزال به مشتری
  • تنظیم گزارش‌های منظم و دقیق جهت ارائه آن به مدیریت
  • ارتباط گیری موثر با تیم بازاریابی برای شناخت نیازهای مشتری
  • نظارت بر هزینه‌ها و درآمدهای سازمان

اکانت منیجر

یادگیری مهارت‌های مربوط به اکـانت منیجر در دوره‌های برنادل

اگر شما نیز جزء آن دسته از افرادی هستید که قصد دارید در حیطه اکانـت منیجر و کارشناس پشتیبانی فعالیت داشته باشید، باید به مهارت‌ها و وظایف اکانـت منیجر تسلط کافی داشته باشید. اکانـت منیجر با توجه به سازمانی که در آن مشغول به کار است، وظایف متفاوتی خواهد داشت. شما می‌توانید از طریق شرکت در کلاس‌های دوره اکانـت منیجر برنادل به صورت کامل، مهارت‌ها و ویژگی‌هایی که برای این شغل نیاز است را یاد بگیرید زیرا تمامی موارد پوشش داده شده است و شما در هر سازمانی که مشغول به کار شوید، می‌توانید به بهترین شکل وظایف خود را انجام دهید.

البه این نکته را هم ذکر کنیم که مخاطبان کلاس‌های این دوره می‌توانند افرادی نظیر مدیر اکانت، کارشناس پشتیبانی، کارشناس فروش، مدیر پروژه، مدیر اجرایی، روابط عمومی و مدیر مشتری crm باشند.

شما با شرکت در این کلاس‌ها می‌توانید مدرک فنی حرفه‌ای برنادل را دریافت نمایید و همچنین برنامه‌ریزی دقیق و مدیریت ایجاد رابطه با مشتریان را یاد گرفته و از این طریق در سازمان‌های مختلف استخدام شوید. لازم به ذکر است که تفاوت اصلی عنوان اکانـت منیجر با کارشناس فروش در نگه داشتن مشتری است. شما با شرکت در این کلاس‌ها، مهارت نگه داشتن مشتری‌ها و تبدیل آن‌ها به مشتری دائم را یاد می‌گیرید.

سخن آخر

استخدام اکانـت منیجر یکی از امور ضروری در هر سازمان است. بنابراین لازم است که از مهارت‌ها و وظایف اکانـت منیجر به بهترین نحو استفاده شود تا جذب مشتری برای شرکت به بیشترین میزان خود برسد.

ما در این مطلب با معرفی اکانـت منیجر، مهارت‌ها، وظایف و همچنین اهمیت به‌کارگیری آن در سازمان صحبت کردیم. اگر شما نیز می‌خواهید که یک شغل پردرآمد داشته باشید می‌توانید با شرکت در دوره‌های این عنوان، به‌ راحتی و در سریع‌ترین زمان ممکن در یک سازمان استخدام شوید.

نظرات