علت فوت معصومه موسوی نویسنده و دبیر تحریریه نشر نی چه بود؟ +بیوگرافی و علت مرگ
علت فوت معصومه موسوی نویسنده و دبیر تحریریه نشر نی چه بود؟ +بیوگرافی و علت مرگ
معصومه موسوی نویسنده، مترجم و دبیر تحریریه نشر نی متولد تهران میباشد که متاسفانه روز یکشنبه ۱۹ شهریور ماه ۱۴۰۲ به دلیل اصلی سانحه رانندگی و تصادف شدید درگذشت، معصومه موسوی نویسنده، دبیر تحریریه نشر نی و مترجم کتاب بود که از دنیا رفت.
سیده معصومه موسوی نویسنده، دارای دکترای فلسفه بود و نویسنده و دبیر تحریریه نشر نی را برعهده داشت. کمحرفی و کمادعایی از خصوصیات این بانونی هنرند بود که از دست دادنش را برای همکاران و خانواده اش سخت کرده است. آنها می گویند: ناگهانی معصومه موسوی (دبیر تحریریۀ نشر نی)، اندوهی نیست که در کلام بگنجد. وجود مهربان و تسلیبخش، چهرۀ معصوم و خوبی روحش را هرگز فراموش نخواهم کرد.
ایمان همتی همسر سیده معصومه موسوی می باشد و دکتر سید اکبر موسوی پدرش است. او دارای یک برادر و ۳ خواهر است.
مراسم ترحیم وی دوشنبه ۲۰ شهریور ماه ۱۴۰۲ در شهرک غرب برگزار شد علت مرگ و فوت سیده معصومه موسوی نویسنده جوان و درگذشت و مرگ او و کیه و اهل کجاست از مجله حرف تازه میخوانید
بیوگرافی
معصومه موسوی، نویسنده، مترجم و دبیر تحریریه نشر نی اهل تهران بوده که تاکنون چند کتاب را به نگارش دراورده و ترجمه کرده است، او همچنین دبیر تحریریه نسر نی بود که متاسفانه به علت تصادف رانندگی چشم از جهان فرو بست. ایشان یکشنبه گذشته به علت تصادف رانندگی جان خود را از دست دادند.
علت مرگ معصومه موسوی
“دکتر سیده معصومه موسوی”، نویسنده، مترجم و دبیر تحریریه نشر نی بود که متاسفانه به علت سانحه رانندگی با خودرو چشم از جهان فرو بست.
سوابق
سیده معصومه موسوی، نویسنده نشر نی، از سال ها پیش به طور جدی فعالیت در عرصه ادبیات و نویسندگی را آغاز کرد. علاقه دکتر موسوی به ترجمه و نویسندگی، او را به سمت و سوی نوشتن کشاند. او فعالیتهای متعددی از نویسندگی و و مترجمی تجربه کرده بود.
او بیش از دو دهه در عرصه نمایش به عنوان بازیگر، کارگردان، بازبین، داور، کارشناس نمایش و دبیر جشنواره فعال بود و ریاست انجمن هنرهای نمایشی استان را به عهده داشت.
پیام ها تسلیت
روز دوشنبه ۲۰ شهریورماه ۱۴۰۲ مراسم ترحیم و ختم دکتر معصومه موسوی در شهرک غرب برگزار شد.
یکی از همکارانش با اشاره به فوت “دکتر سیده معصومه موسوی” نوشته: او را تازه شناخته بودم، آن هم در حد سلام و علیک. کمحرف و کمادعا بود و از خود هیچ نمیگفت و من هم البته چون خیلی اهل کنجکاوی دربارهی دیگران نیستم هیچگاه از او دربارهی تحصیلات یا کارش سؤالی نکردم. این قدر میدانستم که ویراستار است و امروز (در مجلس سوکواریاش) تازه فهمیدم که دکترای فلسفه داشته است. تقریباً هر روز که به طبقهی چهارم نشر نی میرفتم تا چایی برای خود بریزم یا غذایم را گرم کنم او را میدیدم که آرام و باطمئنینه گوشهای نشسته و غرق کار است. شنبهی پیش وقتی وارد طبقهی چهارم شدم انتظار داشتم مثل همیشه اول او را ببینم و با او سلام و علیک کنم. صندلیاش اما خالی بود. فکر کردم لابد مرخصی است یا مسافرت رفته و هنوز برنگشته است. اتفاقاً سهشنبهی پیش کتابی برایش کنار گذاشته بودم که گمان میکردم به دردش میخورد. آن روز چنان گرفتار کار شدم که فرصت نکردم کتاب را تقدیمش کنم و ادای نیت خود را با خوشخیالی به اول هفتهی بعد موکول کردم. حالا خود را سرزنش میکنم که چرا تعلل کردم. اگر کتاب را به او داده و با او چند کلمهای دربارهی آن حرف زده بودم، آیا همین رویداد کوچک مسیر آینده را تغییر نمیداد و او را از رفتن به کام مرگ باز نمیداشت؟ نمیدانم. امروز در سوک او به درد گریستم، انگار دوستی را از دست دادهام که سالهای سال میشناختهامش. به خانوادهی عزیز و دوستان دانشور و هنرمندش تسلیت میگویم و این افسوس را همیشه در دل خواهم داشت که چرا زودتر او را نشناختم و بیشتر با او همسخن نشدم.
گفتنی است، نشر نی در سال ۱۳۶۳ تأسیس شده و تاکنون در حوزههایی چون ادبیات، علوم اجتماعی، علوم سیاسی، حقوق، اقتصاد، مدیریت، دین، فلسفه، تاریخ، روانشناسی، علوم طبیعی و هنر بیش از ۱۵۰۰ عنوان کتاب راهی بازار نشر کرده است.
نظرات