ماجرای مهاجرت ناگهانی عبدالحسین مختاباد خواننده قدیمی ‌+‌علت مهاجرت

0

ماجرای مهاجرت ناگهانی عبدالحسین مختاباد خواننده قدیمی و علت مهاجرت

عبدالحسین مختاباد خواننده قدیمی با حواشی و جنجال ها و واکنش ها را ببینید که باعث شگفتی و تعجب همه طرفدارانش شده است. خواننده ای که در دهه ۶۰ تا ۸۰ یکی از مشهورترین خوانندگان سنتی بود و بینندگان با ترانه ها و تصنیف های او از جمله اشک مهتاب و و تمنای وصال خاطرات زیادی دارند. این خبر را بهمن بابازاده در پیج اینستاگرامش رسانه ای کرد و از مهاجرت مختاباد خواننده کشورمان خبر داد. اما استاد عبدالحسین مختاباد این خبر را تکذیب کرد و گفت: من جایی نمی روم و ریشه در این خاک دارم

عبدالحسین مختاباد خواننده

مهاجرت عبدالحسین مختاباد خواننده

عبدالحسین مختاباد خواننده قدیمی به تازگی از ایران مهاجرت کرده و قرار است مسیر فعالیت های هنری خود را در کشور دیگری ادامه دهد. بهمن بابازاده، خبرنگار حوزه موسیقی با انتشار یک استوری در صفحه اینستاگرام خود از مهاجرت یک خواننده خبر داد و نوشت:

خواننده و آهنگساز موسیقی ایرانی ‎«عبدالحسین مختاباد» برای همیشه از ایران ‎مهاجرت کرد. پس از بردیا کیارس و گروه رستاک، این جدیدترین مهاجرت در موسیقی ایران است.

عبدالحسین مختاباد به شایعه مهاجرتش واکنش نشان داد.

پس از آن که روز گذشته برخی اخبار منتشرشده از مهاجرت عبدالحسین مختاباد، خواننده قدیمی و عضو اسبق شورای شهر تهران حکایت داشت، وی امروز، یکشنبه با انتشار متنی به این شایعات واکنش نشان داد.

واکنش خواننده مشهور به خبر مهاجرت همیشگی‌اش

در این پاسخ مختاباد آمده است:

«آقای ب . ب

سال قبل نیز خبری از من نشراندی!؟ در آن ایام برادر عزیزم روانشاد سید ابوالحسن در قید حیات بود… همو که بیش از سی سال در کسوت شریف خبرنگاری بر عهد و سوگندش به قلم استوار ماند و با آن «جامه کس سیه و دلق خود ارزق ننمود…» آن عزیز سفر کرده به من گوشزد نمود که اینان “روزنامه نگاران زرد” هستند که با سرک در زندگی این و آن “لقمه نانی بکف آرند و به “غفلت” بخورند و ای بسا سر در آخوری…. اینک اما اوست خفته خوابی نه بیداریش در دنبال…. تا جوابی سزاوارتر از من بدهد… و اما پاسخ من:

من اینجا ریشه در خاکم من اینجا عاشق این خاک اگر آلوده یا پاکم من اینجا تا نفس باقیست می مانم من از اینجا چه می خواهم، نمی دانم امید روشنایی گر چه در این تیره گی ها نیست من اینجا باز در این دشت خشک تشنه

می‌رانم من اینجا روزی آخر از دل این خاک با دست تهی گل بر می افشانم من اینجا روزی آخر از سِتیغ کوه چون خورشید سرود فتح می‌خوانم.

و میدانم تو می آیی …

پاینده ایران

سرافراز وپیروز و فیروز مردم بزرگوارش

عبدالحسین مختاباد

شهریور۱۴۰۲»

واکنش ها

برخی کاربران از رفتن استاد مختاباد ناراحت هستند و برخی دیگر برای این هنرند آرزوی موفقیت کردند. نسل جوان هم که دیگر هنرمندان و خوانندگان قدیمی را نمی شناسند و برایشان فرقی ندارد که کیست و کجا رفت. اما قدیمی هایی که در دهه ۶۰ و ۷۰ آهنگ های استاد مختاباد را شنیدند هنوز هم به ابشان و اثارشان علاقه مند هستند و گوش می کنند.

وی زادۀ ۱ فروردین ۱۳۴۵ در ساری) آهنگساز، خواننده و رئیس پیشین دانشکده هنر و معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی است. مختاباد بنیان‌گذار و خواننده گروه رودکی است.
وی در سال ۱۳۷۸ بعد از حدود یک دهه فعالیت هنری و ارائه چندین آلبوم و اجرای کنسرت‌های متعدد در ایران، اروپا، آمریکای شمالی و … برای ادامهٔ تحصیل در رشته موسیقی به خارج از ایران رفت. ابتدا در کانادا (دانشگاه اتاوا – مقطع لیسانس) و سپس در انگلستان (دانشگاه گلد اسمیت لندن- مقطع فوق لیسانس و دکتری) در رشته آهنگ‌سازی و اجرا زیر نظر استادان برجسته‌ای چون جان بیلی (استاد راهنما) و استانلی گلاسر (استاد آهنگسازی) تا سال ۱۳۸۶ به تحصیل مشغول بود. او علاوه بر اجرای موسیقی سنتی، به تحقیق و پژوهش در زمینه‌های جامعه‌شناختی موسیقی نیز می‌پردازد. وی مشغول تدریس موسیقی در دانشکده صدا و سیما، دانشگاه تهران و دانشگاه آزاد اسلامی است.

نظرات