بیوگرافی سردار سید علی صنیع خانی کیست +علت فوت و همسر و فرزندان
بیوگرافی سردار سید علی صنیع خانی کیست +علت فوت و همسر و فرزندان
سردار سید علی صنیع خانی یکی از سرداران سپاه و فرماندهان دفاع مقدس بود که در سال ۱۳۲۸ در قم به دنیا آمد و متاسفانه روز چهارشنبه ۸ شهریور ۱۴۰۲ پس از طی دوره ای بیماری به همرزمان شهیدش پیوست. ایشان متولد و اهل قم بوده و بازنشسته سپاه پاسداران بود. سردار علی صنیع خانی برادر شهیدان سید محمد و سید حسن صنیع خانی بود. ادامه بیوگرافی سردار سید علی صنیع خانی را در مجله حرف تازه میخوانید
سردار سید علی صنیع خانی کیست
سردار صنیعخانی فرزند سید موسی صنیع خانی از فعالان انقلابی در دوران رژیم شاه بود که محله نازی آباد منطقه جنوب تهران بود.
او برادر ارشد شهید سردار سیدمحمد صنیع خانی، بنیانگذار و فرمانده ترابری سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بود.
سردار سیدعلی صنیع خانی، در ابتدا به عنوان یکی از مسئولان کمیته و سپاه در منطقه جنوبی شهر تهران خدمت میکرد و پس از سالها تلاش و خدمت رسانی در نهایت با درجه سرتیپ دومی و سمت سرلشکری و رتبه ارتشبدی در سپاه پاسداران بازنشسته شد.
بیوگرافی سردار علی صنیع خانی
سردار سید علی صنیع خانی متولد سال ۱۳۲۸ در قم از فرماندهان دفاع مقدس ، بازنشسته سپاه پاسداران بود. او برادر شهیدان سید محمد و سید حسن صنیع خانی بود. ایشان ساعاتی پیش پس از طی دوره ای بیماری در بیمارستان بقیه الله تهران درگذشت
سردار صنیع خانی، از پیشکسوتان و جانبازان دفاع مقدس بود و در دوران دفاع مقدس خدماتی ارزنده ای برای کشورمان انجام داد. وی دارای مدرک تحصیلی فوق لیسانس پیوسته دانشکده فنی دانشگاه تهران بود.
خانواده
سردار صنیعخانی فرزند سید موسی و از فعالین انقلابی علیه رژیم شاه بود و در قم و در خانواده ای مذهبی دیده به جهان گشود، وی در سال ۱۳۳۸ به همراه خانواده به تهران کوچ کرد و در محله نازی آباد دوران کودکی را پشت سر گذاشت.
مادر گرامی سردار صنیع خانی پارسال فوت کرد. سیده منصوره میری، مادر گرامی سردار صنیع خانی سال گذشته به رحمت خدا رفت
زندگی شخصی سردار علی صنیع خانی و همسر و فرزندان
سردار سید علی صنیع خانی، سرکرده جمعیت دفاع از مقدس در سال ۱۳۲۸ در شهر قم متولد شد. او یکی از مطرحترین فرماندهان سپاه پاسداران بود و پس از سالها خدمت در این سازمان، بازنشسته شد.
سردار صنیع خانی برادر دو شهید بزرگ، سید محمد و سید حسن صنیع خانی بود. بر اثر یک بیماری، او ساعاتی قبل در بیمارستان بقیه الله تهران درگذشت. سردار صنیع خانی، یکی از سرمایهگذاران عظیم و جانبازان جنگ دفاع مقدس بود و در طول این دوره بسیاری از خدمات مهم و بزرگی به کشور ارائه داد.
او یک پرورشدار مدرکدار بود و در سطح فوق لیسانس در رشته فنی دانشکده فنی دانشگاه تهران تحصیل کرده بود.
از زندگی شخصی و همسر و فرزندان این چهره اطلاعی در دست نیست
سوابق
سیدعلی صنیع خانی در اوبایل جوانی به عضویت سپاه درآمد و بعد از این اشتغال، از دنشگاه انصراف داد. او از اولین مسئولین کمیته و سپاه در جنوب شهر تهران بود و از قبل از انقلاب به آموزش و رسیدگی به دانش آموزان مستضعف جنوب تهران و خانواده های آنان وجهه همت گمارد. کاری که تا آخرین روزهای حیاتش ادامه دارد.
وی در دوران دفاع مقدس جانباز شد و در طول زندگی از جراحات شیمیایی در دوران دفاع مقدس رنج می برد . سردار صنیعخانی برادر ارشد شهید سردار سیدمحمد صنیع خانی، بنیانگذار و فرمانده ترابری سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بود.
آلبوم تصاویر سید علی صنیع خانی
علت فوت و درگذشت سردار سیدعلی صنیع خانی
سردار علی صنیع خانی ساعاتی پیش پس از طی دوره ای بیماری در بیمارستان بقیه الله تهران درگذشت. صنیع خانی، اخیرا در بخش ICU یکی از بیمارستان های تهران بستری شد و در نهایت روز چهارشنبه دارفانی را وداع گفت.
ایشان همیشه می گفت: قدرت سپاه از مردم است و باید در راه مردم خرج شود. اگر رئیس جمهور موفق شود، مردم آرامش و آسایش پیدا می کنند.
«وصیت اکید من به قوای مسلح آن است که همان طور که از مقررات نظام ، عدم دخول نظامی در احزاب و گروه ها و جبهه ها است به آن عمل نمایند؛ و قوای مسلح مطلقاً، چه نظامی و انتظامی و پاسدار و بسیج و غیر اینها، در هیچ حزب و گروهی وارد نشده و خود را از بازی های سیاسی دور نگه دارند. در این صورت می توانند قدرت نظامی خود را حفظ و از اختلافات درون گروهی مصون باشند.
او درباره نظر حضور نظامیان در انتخابات چیست می گوید: با توجه به اینکه سپاه در عرصه های مختلفی از دوران دفاع مقدس و دوران سازندگی و بعد توسعه پیدا کردن سازندگی ها در کشور حضور داشته، در اذهان مردم وقتی می گویند نظامیان، «سپاهی ها» تداعی می شود.
هرکسی اگر شایستگی ورود در هر عرصه ای را داشته باشد فی نفسه هیچ مشکلی ندارد. اگر توانایی داشته باشد و بتواند اقبال عمومی را به سمت خودش جمع کند هیچ عیبی ندارد. اما اولین شرطش این است که شایسته تر از دیگران باشد و دوم اینکه رأی اکثریت مردم را داشته باشد.
نظرات