کاشت مژه چیست + انواع کاشت مژه،عوارض،روش های مراقبت و نحوه انجام کاشت مژه
کاشت مژه چیست : یکی از اجزایی که بسیاری از افراد آن را تغییردهنده بسیار موثر حالت چشم میدانند، مژه است. مژههای پرپشت، درست مانند یک خط چشم طبیعی، چشمان شما را حائز اهمیتتر جلو میدهد و زیبایی آنها را چند برابر میکند. به همین دلیل ما تمام نکات مهم درباره کاشت مژه ویژه ۱۴۰۲ را برایتان آماده کرده ایم. همراه ما باشید.
کاشت مژه چیست + انواع کاشت مژه،عوارض،روش های مراقبت و نحوه انجام کاشت مژه
کاشت مژه چیست
کاشت مژه، یکی از جدیدترین و البته پرطرفدارترینهای آرایشی سالهای اخیر است. کاشت مژه به معنای افزودن تارهای مژه مصنوعی بین مژههای طبیعی و اصلی است. حال این روند به صورت کلی به دو روش طبیعی و اکستنشن انجام میشود.
انواع کاشت مژه
کاشت مژه طبیعی (دائمی) :
در این روش ابتدا مژههایی با نزدیکترین جنس به جنس مژههای شما انتخاب میشوند. سپس با برشهایی بسیار ریز در نواحی مشخصی (نزدیک مژههای اصلی) در پلک بالا و پایین، کار گذاشته میشوند. در این روش، بسته به تراکم مژههای طبیعی شما، حدود ۵۰ تار مو برای هر چشم استفاده میشوند. از آن جایی که این روش پیچیدگیها و ظرافت خاص خود را دارد، باید با استفاده از بیهوشی کامل یا موضعی و به دست متخصصان زیبایی انجام شود. گاهی مدت زمان این جراحیها حتی تا ۳ ساعت نیز به طول میانجامد. از عوارض انجام کاشت طبیعی مژه، میتوان به ورم، کبودی و درد در ناحیه چشمها اشاره کرد که این عوارض نیز پس از حدود یک هفته، با استفاده از داروهای مسکن و استراحت کافی از بین میروند. جالب است بدانید که مژههای کاشته شده جدید در این روش، رشد میکنند و حدود هر ۶ تا ۱۲ ماه نیز باید اندکی کوتاه شوند. این روش کاشت، بیشتر برای افرادی مناسب است که مژههای خود را بر اثر مواردی مانند سوختگی یا برخی از بیماریها از دست دادهاند و هزینه آن نیز بسته به عوامل مختلفی مانند تعداد مژههای کاشته شده یا شرایط کنونی مژههای طبیعی فرد متغیر است.
کاشت مژه موقت (اکستنشن مژه) :
کاشت مژه به این روش بسیار متداولتر است. در این روش، تارهای مژه را با چسبهایی با ماندگاری مشخص، بین مژههای اصلی شما میچسبانند. این روش معمولا به صورت چسباندن مژههای تک تک بین مژههای طبیعی انجام میشود و موی به کار رفته نیز میتواند از جنس موی انسان، موی حیوانات (اسب یا سمور) و فیبرهای ابریشمی یا مصنوعی باشد. البته به دلیل عدم اطمینان از بهداشتی بودن استفاده از موی حیوانات، از آنها به طور معمول استفاده نمیشود. بنابراین ابتدا باید از استریلیزه و بهداشتی بودن موها و البته چسب نیز اطمینان حاصل کرد. در کاشت مژه موقت یا اکستنشن مژه، برای هر چشم، حدود ۴۰ تا ۶۰ تار مژه استفاده میشود. دوام مژهها در این روش، حدود ۲ تا ۴ هفته است و در صورت مراقبت کافی از آنها، میتوان تا ۶ هفته نیز انتظار ماندگاری آنها را داشت. اگر پس از گذشت مدتی، تصمیم گرفتید تا این مژهها را بردارید، حتما باید چسب آنها را با محلول پاککننده ویژه آن پاک کنید.
عوارض کاشت مژه :
این روش به طور کلی، موجب ریزش مژههای شما نمیشود؛ اما در صورتی که مژههای ضعیفی داشته باشید، امکان ریزش مژههای طبیعی همراه با کاشت مژه افزایش مییابد. البته در شرایطی که شما به مژههای طبیعی خود فرصت استراحت ندهید و مدام اکستنشن مژه را تکرار کنید یا از مژه مصنوعی استفاده کنید، این کار موجب تضعیف پیاز مژههای طبیعی و در نتیجه ریزش آنها میشود.چسب اکستنشن میتواند برای برخی از افراد موجب بروز علائم آلرژیک و اگزما شود. این علائم میتوانند پس از اولین بار یا حتی پس از چندین بار انجام آن، پدید بیایند. برای این که بدانید آیا به طور کلی به این چسبها حساسیت دارید یا خیر؛ میتوانید برای بار اول، تنها دو تار مژه بکارید و پس از گذشت چند روز، در صورت عدم بروز حساسیت، بقیه آنها را نیز بکارید.
چسب اکستنشن مادهای شیمیایی و بسیار قوی است و در صورت ورود به چشم میتواند موجب بروز عفونت و درد شدید چشم شود. به علاوه استفاده مداوم از این چسبها میتواند موجب تغییر رنگ پلکها نیز بشود.به دلیل حساس بودن ناحیه چشم، ابتدا از حرفهای بودن فردی که اکستنشن مژه را انجام میدهد اطمینان کامل کسب کنید.
مراقبت های بعد از کاشت مژه
- حتی الامکان از ریمل استفاده نشود.
- در صورت استفاده از ریمل به هیچ عنوان از ریمل چرب استفاده نشود.
- از چشم پاک کن های ۲ فاز که محلول چرب و روغنی دارند برای پاک کردن آرایش چشمتان استفاده نکنید.
- سونا نروید زیرا چسب مژه ضعیف می شود و سنگینی آن به مژه خودتان آسیب می رساند.
- چشم را با آب داغ نشویید.
- در حمام به صورت مستقیم زیر دوش نایستید زیرا فشار آب باعث کنده شدن مژه اکستنشن و مژه خودتان می شود.
- طی زمانی که کاشت مژه دارید از تقویت مژه استفاده نکنید.
- در هنگام انجام کاشت مژه، گل مژه، التهاب و قرمزی چشم، آلرژی و لنز نداشته باشید.
- پس از انجام کاشت تا یک روز سعی کنید آب به چشمتان نخورد.
- هنگام خواب روی مژه هایتان نخوابید.
- از فرمژه استفاده نکنید.
کاشت مژه برای چه کسانی مناسب نیست؟
کاشت مژه را همه افراد به غیر از کسانی که مشکلات چشمی دارند، می توانند انجام دهند ولی اصلی ترین مسئله در انجام این روش زیبایی پرطرفدار امروزی مراجعه به پزشک متخصص و یا مرکز آرایشی معتبر است که درصد عوارض و خطرات را به حداقل می رساند.
ماندگاری کاشت مژه
کسانی که تصمیم دارند کاشت مژه را انجام دهند باید بدانند این مژه های مصنوعی معمولا بین دو تا چهار هفته و اگر خیلی مورد مراقبت باشند تا شش هفته ماندگاری خواهند داشت.
همراه ما باشید
نظرات