فیلم کامل کشتی محمد نخودی کشتی آزاد رنکینگ مجارستان ۲۰۲۳ را ببینید
فیلم کامل مسابقه کشتی محمد نخودی کشتی آزاد مجارستان ۲۰۲۳ مقایل حریف گرجستانی که شنبه ۲۴ تیر ۱۴۰۲ رگزار شد، به یکی از پربازدیدترین مسابقات جهانی در شبکه های اجتماعی و فضای مجازی تبدیل شد و واکنش های کاربران را در پی داشت همراه جزئیات و فیلم کامل از لحظه قهرمانی و مدال طلا محمد نخودی در مسابقات اتحادیه جهانی بوداپست مجارستان ۲۰۲۳ را اینجا ببینید:
فیلم کامل کشتی محمد نخودی کشتی آزاد رنکینگ مجارستان ۲۰۲۳ و واکنش ها را ببینید
محمد نخودی کشتی گیر آزادکار کشورمان در فینال کشتی آزاد رنکینگ مجارستان ۲۰۲۳ در مبارزه با حریف قدرتمند از گرجستان با برتری ۳ بر صفر به مدال طلا رسید و عنوان قهرمان جهان را کسب کرد. حریف گرجی، در برابر این کشتی گیر ایرانی شکست خورد و نتوانست مدال طلای مسابقات آزاد کشتی اتحادیه جهانی در مجارستان را به دست اورد و به مدال نقره بسنده کرد. ویدئوی کشتی فینال محمد نخودی مجارستان را در زیر ببینید:
دانلود ویدئو
به گزارش اخبار ورزشی حرف تازه، در وزن ۷۹ کیلوگرم، محمد نخودی با پیروزی ۳ بر صفر مقابل حریف گرجی قهرمانی خود در رقابتهای رنکینگ جهانی مجارستان را کسب کرد.
آزادکار وزن ۷۹ کیلوگرم ایران با شکست قاطع برنده جردن باروز به مرحله نیمه نهایی تورنمنت مجارستان راه یافت.
به گزارش ایسنا، در ادامه رقابت های روز پایانی کشتی آزاد تورنمنت رنکینگ اتحادیه جهانی در بوداپست مجارستان، محمد نخودی دارنده مدال نقره جهان در دومین مبارزه و در مرحله یک چهارم نهایی مقابل چنس مارستلر از امریکا به روی تشک رفت و در پایان در مدت زمان دو دقیقه و ۳۰ ثانیه با نتیجه قاطع ۱۰ بر صفر به برتری رسید و راهی نیمه نهایی شد.
نخودی سال گذشته در تورنمنت تونس مقابل این کشتی گیر ده بر صفر صاحب برتری شده بود.
مارستلر چندی پیش در رقابت های مرحله نهایی انتخابی تیم ملی آمریکا دست به کار بزرگی زد و با شکست جردن باروز اسطوره کشتی آمریکا، صاحب دوبنده وزن ۷۹ کیلوگرم این کشور در رقابت های جهانی بلگراد صربستان شد.
وزن ۷۹ کیلوگرم محمد نخودی در دور نخست با نتیجه ۱۱ بر صفر مارشل از اتریش را مغلوب کرد وی در دور دوم مارستیلر از آمریکا را با نتیجه ۱۰ بر صفر شکست داد و به مرحله نیمه نهایی راه یافت وی در این دیدار آوتاندیل کنتچادزه از گرجستان را با نتیجه ۱۰ بر صفر مغلوب کرد و فینالیست شد، نخودی در این دیدارولادیمر گامکرلیدزه از گرجستان را با نتیجه ۳ بر صفر مغلوب کرد و صاحب نشان ارزشمند طلا شد.
علی سوادکوهی دیگر نماینده کشورمان در این وزن در دور نخست با نتیجه ۱۱ بر ۱ دومانیتسکی از اوکراین را از پیش رو برداشت. وی در این مرحله مقابل آوتاندیل کنتچادزه از گرجستان با نتیجه ۶ بر ۴ مغلوب شد و با توجه شکست حریفش در مقابل محمد نخودی وی از دور رقابت ها کنار رفت.
نظرات