فیلم / عکس های مراسم تشییع جنازه و خاکسپاری احمدرضا احمدی شاعر +عکس ها
فیلم کامل مراسم تشییع جنازه و خاکسپاری احمدرضا احمدی شاعر +عکس ها
مراسم تشییع و خاکسپاری احمدرضا احمدی شاعر و نویسنده ایرانی را کامل ببینید که امروز پنجشنبه ۲۲ تیرماه از ساعت ۹ صبح بنا به وصیت خود متوفی از مقابل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوان با حضور خانواده و جمعی از بازیگران و کارگردانان و هنرمندان کشورمان برگزار شد تا در قطعه هنرمندان بهشت زهرا آرام بگیرد. احمدرضا احمدی شاعر و نویسنده ایرانی، ۲۰ تیرماه در ۸۳سالگی فوت کرد. پیکر این شاعر مشهور امروز پنجشنبه ۲۲ تیر ماه در میان اندوه خانواده و جمعی از بازیگران و هنرمندان و شاعران و مسعود کیمیایی و مردم عادی در حال بدرقه به آرامگاه ابدی است تا در بهشت زهرای تهران تشییع و به خاک سپرده شد.
مجله حرف تازه، مراسم تشییع و خاکسپاری احمدرضا احمدی شاعر و نویسنده ایرانی را کامل ببینید که امروز پنجشنبه ۲۲ تیرماه از ساعت ۹ صبح بنا به وصیت خود متوفی از مقابل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوان با حضور خانواده و همسرش و جمعی از بازیگران و کارگردانان و هنرمندان کشورمان برگزار شد تا در قطعه هنرمندان بهشت زهرا آرام بگیرد.
عکس های مراسم خاکسپاری احمدرضا احمدی شاعر
فیلم در حال بارگذاری..
در مراسم بدرقه پیکر احمدرضا احمدی به خانه ابدی که صبح امروز (پنجشنبه، ۲۲ تیرماه) از مقابل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در تهران آغاز شد، شعرهای این شاعر فقید با صدای خودش به استقبال حاضران آمد که احساسات آنها را برانگیخت و برخی اشک میریختند.
دوستداران احمدرضا احمدی به خواسته خود او برای وداع و بدرقه پیکرش در مقابل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوان گرد هم آمدند؛ جایی که سالها به فرهنگ و هنر این سرزمین خدمت کرده بود.
تصاویر بازیگران و چهره ها
هنرمندانی چونهمسعود کیمیایی، آیدین آغداشلو، فرامرز قریبیان، بهمن فرمانآرا، لیلی گلستان، احمد پوری، هرمز علیپور، محمود معتقدی، کامیار عابدی، سهیل محمودی، فرهاد عابدینی، فریدون عموزاده خلیلی، جمالالدین اکرمی، بهرام دبیری، مصطفی رحماندوست، شهرام اقبالزاده، فرهاد حسنزاده، مرتضی کاظمی، حسین مرعشی، محمد بهشتی، محمدجواد حقشناس، قطبالدین صادقی، هادی خانیکی، امیر آقایی، منصور ضابطیان، هیوا مسیح، منوچهر شاهسواری، صفورا نیری، یغما گلرویی، محمدعلی جعفریه، حمیدرضا شاهآبادی و… در مراسم خاکسپاری احمدرضا احمدی حضور دارند.
تصاویر و عکس های مراسم خاکسپاری احمدرضا احمدی را کامل ببینید
عکس فرامرز قریبیان و مسعود کیمیایی و آیدین اغداشلو در مراسم خاکسپاری احمدرضا احمدی شاعر
احترام برومند در مراسم خاکسپاری احمدرضا احمدی شاعر
لیلی گلستان در در مراسم خاکسپاری احمدرضا احمدی شاعر
امیر آقایی
یغما گلرویی شاعر
آیدین آغداشلو شاعر و نقاش با اشاره به اینکه قرارمان این بود که من و مسعود کیمیایی زیر تابوت احمدرضا احمدی را بگیریم، گفت: این کار بخشی از وظیفه ماست. درباره احمدرضا صحبتها شده و خواهد شد اما یک روز تلفنم زنگ خورد، احمدرضا بود و گفت میخواهم چیزی بگویم. گفت من میخواهم نقاشی بکشم. گفتم که این عالی است. گفت از دست مردم چه کنیم؟ گفتم بکش با حرف مردم چه کار داری و من همراه تو هستم. مدتی گذشت و من را صدا کرد. بخشی از نقاشیهایش را به من نشان داد. بسیار زیبا بودند و حسی از دلپذیری را منتقل میکرد. در مورد احمدرضا این شاعرانگیش بود که دستانش را جنبانده بود. وقتی نمایشگاهش را گذاشت، من بوسیدمش و گفتم نقاشی همین است. همینقدر دلپذیر است. یکی از نقاشیهایش را هم به من هدیه کرد. نقاشی کرد و نقاش تمام و کمالی شد.
وی در ادامه بیان کرد: هرکاری را که دوست داشت و آسودهاش میکرد، انجام داد. چیزی را که میدانست، انجام میداد. هرکاری را که در حوزه فرهنگ از او بر میآمد، انجام میداد و یکی از کارهای ماندگارش خوانش شعر بود. از هر حرفهای، حرفهایتر بود. شعر حافظ را محزون خوانده بود و من به او گلایه کردم اما او گفت: هنر محزون است و هنری که درد نداشته باشد، هنر نیست. هرچه که نوشت خوب و خواندنی بود.
آیدین اغداشلو
آیدین اغداشلو درباره نابغه بودن احمدرضا احمدی اظهار داشت: این آدم قطعاً نابغهای بود که به هرکاری دست میزد با غیرت به درستی انجام میداد. مظهر رندی در شاعری بود. بعد از حافظ برای من احمدرضا نماد رندی است. من هیچ وقت احمدرضا را نرنجاندم و دوستی ما ۶۰ سال طول کشید.
مسعود کیمیایی
مسعود کیمیایی فیلمنامه نویس و کارگردان سینما درباره شاعر شمعدانیها بیان کرد: احمدرضا از هر آنچه که در زندگی بود، شعر میساخت تمام وسایل شعرش اطرافش بود. همان چیزهایی بود که میدید. قلب من رفت و باید صبر کنم تا نوبت من برسد و بروم پیش احمدرضا.
ماهور احمدی
ماهور احمدی نیز در این مراسم گفت: پدرم ایران را دوست داشت و با توجه به اینکه پیشنهادهای خوبی برای مهاجرت داشت اما ماند تا در دل خاک ایران دفن شود. کانون و پرورش فکری خانه اول و آخر پدرم بود و مدیران نیز قدر پدرم را میشناختند. قدردانی میکنم از کوروش سلیمانی که نمایشنامه پدرم را روی صحنه برد و بسیار مایه خوشحالی پدر شد.
در پایان نیز ماهور احمدی یکی از آخرین شعرهای سروده شده پدرش را خواند.
این شاعر که در آغاز ورودش به دنیای شعر مورد حمایت فروغ فرخزاد قرار گرفت، آغازگر سبک موج نو در دهه ۴۰ بود و در حوزه ادبیات کودک نیز فعالیتهای چشمگیری داشت. احمدی در سالهای اخیر به نقاشی نیز رو آورده بود.
از آثار او در حوزه شعر میتوان به «دفترهای واپسین»، «دفترهای سالخوردگی»، «هزار اقاقیا در چشمان تو هیچ بود» و «روزی برای تو خواهم گفت» و از آثارش در حوزه کودک میتوان به «دیگر در خانه پسرک هفت صندلی بود»، «دخترک ماهی تنهایی» و «مزرعه گلهای آفتابگردان» اشاره کرد.
نظرات