علت دقیق درگذشت فخری خوروش در آمریکا مشخص شد +علت اصلی فوت
علت دقیق درگذشت فخری خوروش در آمریکا مشخص شد +علت اصلی فوت
علت دقیق فوت و درگذشت فخری خوروش بازیگر سینمای قدیمی مشخص شد +علت اصلی فوت و مرگ فخری خوروش بازیگر قدیمی تئاتر، سینما و تلویزیون در شامگاه ۲۰ خرداد ۱۴۰۲ در آمریکا در سن ۹۴سالگی از دنیا رفت. به گفته پرویز پرستویی، این هنرمند شنبه ۲۰ خرداد ماه در لس آنجلس از دنیا رفته است.
علت اصلی فوت فخری خوروش بازیگر سینما
فخری خوروش، بازیگر قدیمی تئاتر، سینما و تلویزیون پس از ۹۴ سال زندگی پربار و بازی در صحنه های مختلف تئاتر و سینما و تلویزیون، در نهایت در شامگاه ۲۰ خرداد ۱۴۰۲ پس ازطی یک دوره بیماری دارفانی را وداع گفت تا سینمای ایران باری دیگر هنرمندی بزرگ و برجسته را از دست بدهد او از بازیگران نسل طلایی سینما و تلویزیون ایران قبل از انقلاب بود که در بیمارستانی در آمریکا درگذشت.
ماجرای درگذشت
به گزارش پرویز پرستویی و مری آپیک، خبر درگذشت این هنرمند شنبه ۲۰ خرداد ماه در لس آنجلس از دنیا رفته است.
مرحومه فخری خوروش در عرصه بازیگری نقشهای متفاوتی را بازی کرده بود. او سالها بود که با زندگی در خارج از کشور حضوری در جلو دوربین نداشت و آخرین بازیاش در سینما به دهه ۸۰ خورشیدی و فیلم «یه بوس کوچولو» برمیگردد.
زنده یاد خوروش که در آغاز مدتها در تئاتر در کنار علی نصیریان و عزتالله انتظامی به نقشآفرینی پرداخته بود، در دوران کاری خود همچنین در بیش از ۴۰ فیلم سینمایی از جمله «مردی از جنس بلور»، «تارا و تب توت فرنگی»، «سوتهدلان»، «شازده احتجاب»، «آقای هالو» «شطرنج باد» و «صاعقه» و سریالهایی همچون «امیرکبیر»، «خانهای در تاریکی»، «روشنتر از خاموشی»، «پهلوانان نمیمیرند»، «کت جادویی» و «امام علی» بازی کرده بود.
بازی در نقش مهدعلیا، مادر ناصرالدین شاه و همسر پهلوان در سریال پهلوانان نمیمیرند و بازی در سریال امام علی از جمله آثار ماندگار وی می باشد.
فخری خوروش نخستین تجربه بازیگری در سینما را در سال ۱۳۳۴ و با بازی در فیلم «برای تو» به کارگردانی صادق بهرامی کسب کرد و پس از آن در آثار متعدد سینمایی و صحنهای حضور پیدا کرد.
فخری خوروش از سال ۱۳۸۵ در آمریکا اقامت داشت. در سال ۲۰۱۰ در سومین دوره جشنواره «فیلمهای ایرانی سانفرانسیسکو» از فخری خوروش برای ۵۰ سال فعالیت هنری تقدیر شد.
سلام
هرکه باشی و زهر جا برسی
آخرین منزل هستی این است
و بفرموده امیر مومنان مردم در خوابند و چون بمیرند بیدار میشوند
ولی افسوس که آدمیان در این زندگی کوتاه خویش ، خدا را فراموش کرده و فقط به دنبال هواهای نفسانی خویش هستند