لنز طبی چیست + انواع لنز طبی،عوارض و نحوه مراقبت و تمام نکات مهم درباره لنز طبی

0

لنز طبی چیست : اگر فردی فقط دچار عارضه‌ی نزدیک‌بینی و یا دوربینی باشد و البته آستیگماتیسم نداشته باشد، می‌تواند از لنز طبی استفاده کند.از این جهت ما تمام نکات مهم درابره لنز طبی ویژه ۱۴۰۲ را برای شما آماده کرده ایم. همراه ما باشید.

لنز طبی چیست

لنز طبی چیست + انواع لنز طبی،عوارض و نحوه مراقبت و تمام نکات مهم درباره لنز طبی

لنز طبی چیست

لنزهای طبی جنبه درمانی دارند. این لنزها برای افرادی که دچار عیوب مختلف بینایی مانند دوربینی و نزدیک بینی هستند، تجویز می شود. به طور کلی می توان گفت لنز طبی، یک عدسی بسیار ظریف و کوچکی است که بر روی قرنیه ی چشم قرار داده می شود و باعث عبور اکسیژن از خود و به داخل قرنیه چشم می شوند.

انواع لنز طبی

لنزهای طبی سخت :  این لنز ها در دو نوع لنز طبی استاندارد و لنز طبی نافذ اکسیژن هستند. لنزهای طبی استاندارد دارای قیمت مناسب و نگهداری آسان هستند. این نوع لنزها نفوذ پذیری زیادی نسبت به اکسیژن ندارند و به طور مکرر بین قرنیه ی چشم و لنز، اشک پمپاژ می شود و این عمل در ادامه ی پلک زدن رخ می دهد و از این طریق اکسیژن قرنیه ی چشم تامین می شود.

لنزهای طبی نافذ اکسیژن : این لنزها همان گونه که از نامشان پیداست، به راحتی به قرنیه ی چشم اکسیژن رسانی می کنند. استفاده از این نوع لنز طبی به افرادی که به قوز چشم مبتلا هستند توصیه می شود.

لنز طبی نرم : این نوع لنزهای طبی جزو جدیدترین و به روز ترین نسل لنزهای طبی به حساب می آیند. لنز طبی نرم در مقایسه با انواع لنزهای طبی سخت، طبیعی تر هستند.

انواع لنز طبی

لنز طبی تماسی نرم برای چه افرادی مناسب است؟

افرادی که استفاده دائم از عینک برای آن ها مشکل ساز است و نمی توانند در مدت زمان طولانی ار عینک استفاده نمایند.
افرادی که در شرایط خاص و در مدت مشخصی باید از لنز استفاده نمایند
افرادی که نمی توانند به صورت دائمی از لنز استفاده نمایند و به لنز حساسیت دارند که با استفاده از این لنزها در مدت زمان کمتر، احتمال آلوده شدن لنز درمحیط خارجی کاهش می یابد.

لنز طبی سخت برای چه افرادی مناسب است؟

افرادی که با لنزهای نرم دچار تاری دید می شوند
افرادی که دچار آستیگماتیسم هستند و به خوبی با استفاده از لنزهای طبی سخت این مشکل آن ها پوشش داده می شود.
افرادی که در بعضی مواقع اشکال و اضلاع را درهم و نا منظم می بینند.

لنز طبی

عوارض لنز طبی

آزمایش و خطا اغلب در یافتن لنز مناسب برای شما دخیل است. واکنش افراد نسبت به مواد مختلف لنز و محلول‌های تمیز کننده متفاوت است. همچنین، “پارامترهای” صحیح لنز شما (یعنی قدرت، قطر و خمیدگی) تنها پس از استفاده موفقیت آمیز از لنز نهایی می‌شود. اگر هنگام استفاده از لنزهای تماسی ناراحتی یا بینایی ضعیفی را تجربه می‌کنید، این احتمال وجود دارد که تنظیم یا تغییر لنز می‌تواند کمک کننده باشد.امروزه بیشتر از همیشه تنوعی از لنزهای تماسی برای راحتی، بینایی خوب و سلامت چشم در دسترس هستند. اگر چشم‌ها یا لنزهای شما ناراحت کننده هستند یا شما خوب نمی‌بینید، لنزهای خود را بردارید و به متخصص چشم خود مراجعه کنید تا راهکارهای موجود برای ناراحتی لنز تماسی را بررسی کنید.

مراقبت از لنز طبی

مراقبت از لنزهای طبی شامل تمیز کردن، ضد عفونی کردن و نگهداری آن‌ها، بسیار ساده‌تر از گذشته است. چند سال پیش ، شما برای مراقبت مناسب به چندین بطری محصولات پاک کننده و شاید قرص آنزیم نیاز داشتید. امروزه اکثر مردم می‌توانند از راه حل‌های “چند منظوره” استفاده کنند (به این معنی که یک محصول هم تمیز می‌کند و هم ضد عفونی می‌کند و برای نگهداری در ظرف استفاده می‌شود.).افرادی که در محلول‌های چندمنظوره به مواد نگهدارنده حساس هستند، ممکن است به سیستم‌های فاقد مواد نگهدارنده مانند سیستم‌های حاوی پراکسید هیدروژن نیاز داشته باشند. این‌ها کار تمیز کردن لنز طبی را بسیار عالی انجام می‌دهند، اما رعایت نکات استفاده از آن‌ها بسیار مهم است. تا زمانی که خیساندن کامل نشده و محلول خنثی نشود، محلول نباید با چشم شما تماس داشته باشد. البته شما می‌توانید با استفاده از لنزهای طبی یکبار مصرف روزانه، به‌طور کلی از مراقبت از لنز اجتناب کنید.

عوارض لنز طبی

همراه ما باشید

نظرات