ساعتچی

میکروبلیدینگ ابرو چیست + عوارض و مراحل انجام،مراقبت های بعد از آن،تمام نکات مهم

0

میکروبلیدینگ ابرو چیست : داشتن ابروهایی خوش‌فرم و زیبا آرزوی هر خانمی است؛ چراکه ابروها تاثیر زیادی در زیبایی چهره فرد دارند و تغییر حالت آن‌ها می‌تواند به قیافه افراد تنوع ببخشد.از این رو ما تمام نکات مهم درباره میکروبلیدینگ ابرو ویژه ۱۴۰۲ را برا یشما آماده کرده ایم. همراه ما باشید.

میکروبلیدینگ ابرو چیست

میکروبلیدینگ ابرو چیست + عوارض و مراحل انجام،مراقبت های بعد از آن،تمام نکات مهم

میکروبلیدینگ ابرو چیست

میکروبلیدینگ ابرو یکی از جدیدترین روش‌های پر کردن ابروهاست که ماندگاری نسبتا طولانی دارد و برای پر کردن قسمت‌های خالی ابرو یا اصلاح فرم آن‌ها استفاده می‌شود. این روش کمی تهاجمی است و خراش‌های بسیار کوچکی بر روی پوست ایجاد می‌کند. این خراش‌ها باید با استفاده از رنگ‌دانه‌های همرنگ موهای طبیعی ابرو پر شوند تا قسمت‌های خالی آن را به‌طور کامل پر کنند و ابرو کمی پرتر و جذاب‌تر به نظر برسد. نتایج این روش در مقایسه با سایر روش‌های پر کردن ابرو مانند تاتو، هاشور و… طبیعی‌تر است و ماندگاری بیشتری هم دارد.

این روش برای فرم دادن به ابروها و پر کردن قسمت‌های خالی آن کاملا مناسب خواهد بود. درواقع خانم‌هایی که ابروهایشان به هر دلیلی نازک شده است یا فرمی نامتقارن دارند می‌توانند بر روی میکروبلیدینگ حساب باز کنند.علاوه بر این کسانی که نمی‌توانند به سراغ کاشت ابرو بروند می‌توانند با همین روش صاحب ابروهایی خوش‌فرم و طبیعی شوند. افرادی که قبلا سایه ابرو داشته‌اند یا هاشور کرده‌اند می‌توانند نتایج آن را با استفاده از این روش اصلاح کنند یا فرم ابروها را بهبود ببخشند.

میکروبلیدینگ ابرو

مراحل انجام میکروبلیدینگ :

مشاوره و طراحی ابروها

قبل از هر چیز لازم است که متخصص این کار با بررسی آناتومی چهره فرد و اطلاع از انتظارات او بهترین فرم ابروها را برای او طراحی کند. در جلسه مشاوره علاوه بر فرم نهایی ابروها می‌توان بررسی کرد که این روش برای فرد مناسب است یا بهتر است به سراغ روش‌های دیگری رفت.

تزریق بی‌حسی

با توجه به اینکه در این روش از سوزن‌هایی برای سوراخ کردن پوست و ایجاد خراش استفاده می‌شود ممکن است شما کمی احساس درد داشته باشید. به همین دلیل از مقدار مناسبی ماده بی حسی در محل ابروها استفاده می شود تا شما در طول فرایند این عمل هیچ دردی احساس نکنید.

ترسیم فرم ابرو

بعد از بی‌حس کردن پوست، فرم نهایی ابروها با استفاده از ابزارهای مخصوص کشیده می‌شود و به تایید شما نیز می‌رسد. این کار باعث می‌شود که متخصص در حین انجام عمل حدود ابرو را بداند و فرمی کاملا طبیعی به آن‌ها ببخشد.

افزودن رنگ‌دانه‌ها

در این مرحله با استفاده از دستگاه مخصوص که دارای ۱۰ تا ۱۲ سوزن بسیار ریز است سوراخ‌هایی در پوست ایجاد و رنگ‌دانه‌ها به داخل آن تزریق می‌شود. عمق این سوراخ‌ها و خراش‌ها چندان زیاد نیست و رنگ‌دانه‌ها در سطح پوست تزریق می‌شوند. در پایان بعد از اتمام کار رنگ‌های اضافه روی ابروها پاک می‌شوند و کار به اتمام می‌رسد. کل این عمل در نهایت ۲ ساعت طول می‌کشد و بعد از آن لازم است که حدود ۴ تا ۶ هفته بعد برای تمدید نهایی مراجعه کنید.

مراحل انجام میکروبلیدینگ

مراقبت های قبل از انجام میکروبلیدینگ

بهتر است قبل از انجام میکروبلیدینگ به مدت یک ماه از روش‌های پاک‌سازی پوست مانند لایه‌برداری، میکرونیدلینگ، میکرودرم ابریژن و لیزر درمانی استفاده نکرده باشید.از مواد غذایی و داروهای حاوی ویتامین E استفاده نکنید.یک تا دو هفته قبل از انجام میکروبلیدینگ اپیلاسیون یا لیزر موهای زائد انجام ندهید. تزریق بوتاکس و ژل نیز می‌تواند باعث اختلال در عملکرد رنگ‌دانه‌ها شود. ۴۸ساعت قبل از مراجعه به مرکز میکرونیدلینگ از مصرف الکل، کافئین، ویتامین E، نیاسین و ایبوپروفن خودداری کنید.اگر پوستتان دچار آفتاب‌سوختگی شده است تا زمان بهبود کامل آن دست نگه‌دارید.ممکن است در دوران قاعدگی درد میکروبلیدینگ کمی زیاد باشد؛ بهتر است انجام این کار را به بعد از این دوران موکول کنید.در روز عمل ابروها را کاملا تمیز کنید و هیچ‌گونه مداد ابرو یا مواد آرایشی در آن نکشید.برای اطمینان از عدم حساسیت به رنگ‌دانه‌ها کمی از آن را روی پوست خود امتحان کنید.توجه داشته باشید شخصی که میکروبلیدینگ انجام می‌دهد باید تیغه را تعویض و سپس آن را ضدعفونی کند تا از عفونت‌ها و بیماری‌ها جلوگیری شود.

نکات مهم بعد از انجام میکروبلیدینگ

تا چند روز پوست شما کمی قرمز و ملتهب است؛ به‌هیچ‌وجه آن را دست‌کاری نکنید.خراش‌ها و زخم‌ها بعد از چند روز به‌طور کامل بهبود می‌یابند. شما نباید به آن‌ها دست بزنید؛ چراکه این کار باعث ایجاد عفونت و باقی ماندن جای زخم‌ها خواهد شد.حتما لازم است که برای ترمیم ابرو اقدام کنید تا نتایج واقعی خود را نشان دهند و فرم واقعی ابروها نیز کاملا اصلاح شوند.رنگ ابروها بلافاصله بعد از میکروبلیدینگ بسیار تیره است؛ اما بعد از بهبود زخم‌ها روشن‌تر می‌شود و فرمی طبیعی به خود می‌گیرد.بعد از سه الی چهار روز ممکن است ابروها کمی پوسته‌پوسته شوند یا احساس خارش داشته باشید. بهتر است این مشکل را کمی تحمل کنید تا برطرف شود. اگر نمی‌توانستید تحمل کنید حتما به پزشک سر بزنید تا داروی مناسبی برای شما تجویز کند؛ هیچ کاری را خودسرانه انجام ندهید.بعد از میکروبلیدینگ ابروهای خود را بخار ندهید.اگر دچار تحریکات پوستی و آلرژی شدید نگران نباشید و برای درمان آن با پزشک مشورت کنید.هفته اول بعد از میکروبلیدینگ بهتر است از خیس کردن و شستن ابروها خودداری کنید.انجام فعالیت‌های ورزشی که باعث تعریق می‌شود را یک هفته به تاخیر بیندازید.در زمان شستن صورت دور و روی ابروهایتان را نشویید.برای تمیز کردن زهم ابروها از آب استریل استفاده کنید.تا زمان بهبود زخم‌ها در محیط‌های آلوده و پر گرد و غبار قرار نگیرید.حتی‌الامکان از نور مستقیم خورشید دوری کنید.به مدت ده روز بعد از میکروبلیدینگ لیزر درمانی یا لایه‌برداری پوست را انجام ندهید و ابروهای خود را آرایش نکنید.

نکات مهم بعد از انجام میکروبلیدینگ

 نکته مهم : بلافاصله بعد از اتمام جلسه اول میکروبلیدینگ پرتر شدن ابروها به وضوح مشهور است؛ اما با توجه به اینکه آثار خراش‌ها هنوز وجود دارد و پوست نیز کمی ملتهب و قرمز شده است این اثرات را نمی‌توان نتایج واقعی این کار دانست. نتایج میکروبلیدینگ بعد از جلسه دوم ترمیم و تثبیت نتایج که حدود ۴ تا ۶ هفته بعد از جلسه اول انجام می‌شود خود را نشان می‌دهند. بعد از این جلسه مشاهده می‌کنید که رنگ‌دانه‌ها کاملا طبیعی شده‌اند و دیگر اثری از رد زخم و خراش در ابروها نیست. نتایج این روش حدود ۱ تا ۳ سال بعد دوام دارند و لازم است که بعد از هر ۱۲ تا ۱۵ ماه برای ترمیم آن‌ها اقدام کنید.

انجام میکروبلیدینگ برای چه کسانی ممنوع است؟

  • افراد با سابقه اگزما،
  • افرادی که پوست کلوئیدساز دارند؛ به این معنا که زخم‌های آن‌ها بعد از بهبود گوشت اضافه می‌آورد.
  • افراد مبتلا به دیابت و بیماری‌های خود ایمنی،
  • خانم‌های باردار،
  • افراد مبتلا له پسوریازیس و اسکلردرمی،
  • افراد دارای اختلال در انعقاد خون،
  • افراد دارای عفونت‌های قارچی یا باکتریایی فعال یا زخم باز در اطراف ابروها

انجام میکروبلیدینگ برای چه کسانی ممنوع است

همراه ما باشید

نظرات