بیوگرافی ابراهیم بصیرت بازیگر و همسر و فرزندانش + علت فوت و درگذشت و آثار

0

بیوگرافی ابراهیم بصیرت بازیگر و همسر و فرزندانش + علت فوت و درگذشت و آثار

ابراهیم بصیرت بازیگر قدیمی سینما و تلویزیون متولد اول آذر ماه ۱۳۲۲ لاهیجان بوده که در ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۲ در سن ۸۰ سالگی از دنیا رفت. او دارای مدرک تحصیلی ليسانس مديريت بود و سال ها بود که در عرصه بازیگری فعالیت نداشت و در یکی از شهرهای شمال ایران به همراه خانواده زندگی می کرد. وی در سریال‌ های آئینه عبرت، این خانه دور است، کارگاه علوی بازی کرده بود. ادامه  با آثار و عکس و علت فوت وی از مجله حرف تازه میخوانید

ابراهیم بصیرت بازیگر

بیوگرافی ابراهیم بصیرت بازیگر با علت قوت

ابراهیم بصیرت متولد ۱۳۲۲ لاهیجان بازیگر تئاتر،سینما و تلویزیون ایران بود او که در سال‌های اخیر در شمال کشور زندگی می کرد و شامگاه ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۲ بر اثر سکته قلبی درگذشت.

سوابق بازیگری

مرحوم بصیرت از سال ۱۳۳۵ وارد کار بازیگری شد و ابتدا با بازی در چند نمایش دبیرستانی وارد حرفه هنرپیشگی شد. بازی چند کار نمایشی دبیرستانی در سال ۱۳۵۵، کارهای نمایشی هفتگی در باشگاه های اهواز از سال ۱۳۴۰ تا ۱۳۴۴ از جمله تجربیاتبازیگری این هنرمند پیشکسوت محسوب میشود.

بیوگرافی ابراهیم بصیرت بازیگر و همسر و فرزندانش + علت فوت و درگذشت و آثار

ورود به سینما

وی با بازی در فیلم سینمایی سه کارگاه خصوصی در سال ۱۳۴۴ وارد سینما شد. از دیگر فعالیت های وی می توان به فیلم سینمایی و سریال‌های چون شکار انسان، طاعون، لیست سیاه، بیعت، بلبل، میان پرده های سیمای اقتصاد، جنگ هفته ـ هشدار پلیس، آئینه عبرت، حکایت نامه های شبکه دو، این خانه دور است، مجموعه کارگاه علوی، فیلم سینمایی در انتهای شب، سریال هایی چون: گل یخ، سریال به سوی افتخار، محاکمه، هم پیمان، عشق سالهای جنگ، دختران و …اشاره کرد.

علت فوت و درگذشت ابراهیم بصیرت

بازیگر قدیمی سینما و تلویزیون درگذشت. پسر این بازیگر فقید که روز گذشته ۲۲ اردیبهشت ماه از دنیا رفته است گفت: پدر بیماری خاصی نداشتند و به دلیل سکته قلبی از دنیا رفته است.

ایشان در ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۲ بر اثر سکته قلبی درگذشت. حضور در سریال‌های «آئینه عبرت»، «این خانه دور است»، «کارگاه علوی» از جمله آثاری است که مرحوم بصیرت در آن ایفای نقش کرده بود.

فیلم شناسی

پشت ديوار شب (۱۳۷۶)
بيگانه اي در شهر (۱۳۷۴)
آخرين بندر (۱۳۷۳)
رانده شده (۱۳۶۸)
از فرياد تا ترور (۱۳۵۹)

نظرات