ساعتچی

علت دقیق محرومیت بیرانوند و قایدی بعد از دربی ۱۰۰ / حرکت بیرانوند چه بود؟

1

علت دقیق محرومیت بیرانوند و قایدی بعد از دربی ۱۰۰ / حرکت بیرانوند چه بود؟

شادی جنجالی علیرضا بیرانوند در دربی ۱۰۰ به نشانه بریدن سر حریف دردساز شد و او با رای کمیته انضباطی محروم شد.

علت دقیق محرومیت بیرانوند و قایدی بعد از دربی‌ 100 / حرکت بیرانوند چه بود؟
علیرضا بیرانوند دروازه بان پرسپولیس بعداز برد در دربی ۱۰۰ مقابل استقلال در شادی جنجالی، دستانش را به نشانه بریدن سر حریف نشان داد که باعث شد با رای کمیته انضباطی محروم شود.

بیرانوند در دربی ۳ اردیبهشت ۱۴۰۲ پس از برد به نشانه بریدن سر حریف، دوبار این حرکت را انجام داد و سایت رسمی فدراسیون فوتبال در خصوص شکایت باشگاه استقلال از علیرضا بیرانوند دروازه‌بان تیم پرسپولیس بابت رفتار ایشان پس از بازی دو تیم در تاریخ سوم اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ و در هفته بیست‌وهفتم رقابت‌های لیگ برتر نوشت: آرای کمیته انضباطی به شرح ذیل است:

در خصوص شکایت باشگاه استقلال از علیرضا بیرانوند دروازه‌بان تیم پرسپولیس بابت رفتار ایشان پس از بازی دو تیم در تاریخ سوم اردیبهشت ماه و در هفته بیست‌وهفتم رقابت‌های لیگ برتر، با توجه به مجموع اوراق و محتویات پرونده که مبین به رفتار غیرورزشی متشکی پس از پایان مسابقه دو تیم می‌باشد، لذا به استناد ماده ۶۴ مقررات انضباطی مصوب سال ۱۳۹۷ و با در نظر گرفتن سوابق بازیکن فوق‌الذکر با رعایت ماده ۹۴ از مقررات، بیرانوند به یک جلسه محرومیت تعلیقی به مدت یک سال و پرداخت مبلغ ۳میلیارد ریال جریمه نقدی محکوم شد.

محرومیت تعلیقی قطعی و جریمه نقدی غیرقابل اجرا و قابل تجدیدنظرخواهی در مدت ۷ روز پس از ابلاغ در کمیته استیناف می‌باشد.

در خصوص تخلف انتسابی مهدی قایدی، بازیکن تیم استقلال مبنی بر نشر اکاذیب از طریق مصاحبه با خبرگزاری‌ها و اصحاب رسانه و با توجه به مجموعه محتویات پرونده ازجمله مصاحبه علیه داور بازی استقلال و پرسپولیس، تخلف انتسابی به ایشان محرز و مسلم تشخیص و مستند به ماده ۷۱ مقررات انضباطی و با رعایت ماده ۹۴ به یک جلسه محرومیت تعلیقی به مدت ۶ ماه و پرداخت یک میلیارد ریال جریمه نقدی محکوم شد.

رای صادره در بخش محرومیت تعلیقی قابل اجرا و قطعی بوده و در بخش جریمه نقدی غیرقابل اجرا و قابل تجدیدنظرخواهی به مدت ۷ روز پس از ابلاغ در کمیته استیناف می‌باشد.

دیدار تیم‌های پرسپولیس تهران و استقلال تهران در هفته بیست‌وهفتم برگزار که از سوی تماشاگران باشگاه استقلال تخلفاتی مبنی بر پرتاب اشیا و فحاشی از سوی تماشاگران رخ داد. باشگاه استقلال به مبلغ ۵۱۰میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد. این رای قابل تجدید نظر است. همچنین باشگاه پرسپولیس تهران به دلیل پرتاب اشیا و فحاشی از سوی تماشاگرانش باید ۵۱۰ میلیون ریال جریمه نقدی پرداخت کند. این رای قابل تجدیدنظر است.

حرکت بیرانوند در دربی 100 چه بود؟

همچنین پیشکسوت استقلال گفت: حرکتی که علیرضا بیرانوند انجام داد شبیه کسی بود که دیگر نمی خواهد در ایران زندگی کند چون قطعاً مردم نسبت به این رفتار او بی تفاوت نخواهند بود.

منصور رشیدی، دروازه‌بان اسبق استقلال و تیم ملی فوتبال کشورمان در گفتگو با خبر ورزشی، درباره دربی برگشت تیم‌های پرسپولیس و استقلال اظهاراتی را مطرح کرد.

تیم استقلال در نیمه اول شباهتی به استقلال هفته‌های قبل نداشت اما در نیمه دوم بعد از این که گل خورد کمی‌شبیه همان تیمی‌شد که ما در هفته‌های قبلی می‌دیدیم اما باز هم آن طراوت را نداشت. تیمی که در ۱۰ هفته گذشته همه حریفانش را قلع و قمع کرده بود در دربی زهر همیشگی را نداشت. نمی‌دانم چه اتفاقی افتاده بود.

فیلم حرکت بیرانوند در دربی 100

به آقای بیرانوند می‌گویم که من هم روزی در استقلال و تیم ملی دروازه‌بان فیکس بودم و در قامت مربیگری هم کار کرده‌ام اما او هم روزی مثل من باید در خانه ات بنشیند و کنار همین مردم زندگی کند. هوادار استقلال در آن دقایق به شدت ناراحت بودند ولی تو دل مردم را شکستی! مردم را از خودت ناراحت کردی! این ممکن است بعدها برایت مشکل‌ساز شود. من به عنوان یک استقلالی از صمیم قلبم این پیروزی را به هواداران پرسپولیس تبریک می‌گویم اما حرکتی که بیرانوند انجام داد زشت بود. این رفتار در ذات ورزش جایی ندارد. من هم بارها مقابل تیم‌های مختلف برنده شدم و در پایان با خوشحالی معمولی از زمین خارج شدم. شاید علیرضا بیرانوند نمی‌خواهد دیگر در ایران زندگی کند. او باید بداند همان‌قدر که پرسپولیسی‌ها به تیمشان تعصب دارند استقلالی‌ها هم دارند. نیمی‌از این مردم آبی و نیمی‌قرمز هستند. او باید کنار همین مردم در این مملکت زندگی کند، مگر اینکه نخواهد در ایران بماند.

1 دیدگاه در “علت دقیق محرومیت بیرانوند و قایدی بعد از دربی ۱۰۰ / حرکت بیرانوند چه بود؟

  1. وحید گفت:

    از بی‌احترامی مربی استقلال و اون همه فهاشی که بدتر نیست…علیرضا بیرانوند که یک ایرانی است ولی اون مربی خارجی چطور به خودش اجازه میده که توی چند بازی رفتار وحشیانه از خودش نشان میده…حالا شما یه مربی بیشعور خارجی رو به دروازبان و سنگربان تیم ملی خودمون ترجیح میدید…اونم بیرانوندی که با جان و دل از دروازه ملی حمایت میکنه

نظرات