ساعتچی

ماجرای لاغر شدن سالار عقیلی چیست؟+تصاویر و علت دقیق لاغری سالار عقیلی

0

ماجرای لاغر شدن سالار عقیلی چیست؟+تصاویر و علت دقیق لاغری سالار عقیلی

سالار عقیلی به طرز غیرقابل باوری لاغر شد.

سالار عقیلی خواننده مشهور ایرانی اخیرا عکسی از خود در صفحه اینستاگرام منتشر کرده که باعث تعجب و نگرانی طرفدارانش شد.

سالار عقیلی پیش از این از جمله افراد چاق محسوب میشد، اما روز گذشته در مراسم رونمایی آلبوم جدیدش که همراه با شراره رخام حضور داشت، لاغری وی باعث شگفتی همه کاربران و دوستدارانش شده است. سالار عقیلی در این عکس در قامت مردی پیر و شکسته و لاغر و نحیف دیده می شود.
مشخص نیست که ابن خواننده سنتی ایرانی به دلخواه وزن خود را کم کرده و یا علت دیگری دارد.

لاغری سالار عقیلی

علت لاغر شدن سالار عقیلی

پیش از این بازیگرانی همچون بهاره رهنما و نعیمه نظام دوست و مهران غفوریان با عمل جراحی لاغری انجام دادند و حالا این گمانه زنی ها برای آقای عقیلی نیز از سوی کاربران گفته شده است.

پیش از این بازیگرانی همچون بهاره رهنما و نعیمه نظام دوست و مهران غفوریان با عمل جراحی لاغری انجام دادند و حالا این گمانه زنی ها برای آقای عقیلی نیز از سوی کاربران گفته شده است.

ماجرای لاغر شدن سالار عقیلی چیست؟+تصاویر قبل و بعداز لاغری سالار عقیلی

حواشی

سالار عقیلی (زاده ۱۱ آذر ۱۳۵۶) خوانندهٔ موسیقی سنتی ایرانی است. او دانش‌آموختهٔ هنرستان موسیقی سوره و نیز دارای مدرک کارشناسی در رشتهٔ بازیگری تئاتر است.

وی اصالتاً از پدری مازندرانی اهل کردکوی و مادری آذربایجانی است.سالار عقیلی از هشت‌سالگی فراگیری موسیقی را با نوازندگی سازهای مختلف آغاز کرد. برادر و مادرش علاقه‌مند به موسیقی و مشوق او بودند و پدرش که وکیل دادگستری بود بیشتر متمایل به پیش‌رفت تحصیلی او بود. او به هنرستان موسیقی رفت و از همان‌جا تصمیم به یادگیری آواز گرفت. او در طی بیش از ۵ سال نزد صدیق تعریف به فراگیری آواز پرداخت.

در جشنوارهٔ موسیقی فجر سال ۱۳۷۵، سالار عقیلی در سن ۱۸ سالگی، برای نخستین‌ بار روی صحنه آمد. حریر شریعت‌زاده نیز در آن کنسرت حاضر بود و به‌دلیل تسلط بر آوازهای ایرانی، با شنیدن صدای سالار عقیلی به استعداد وی پی برد. پس از اتمام برنامه در رابطه با آوازهای ایرانی به صحبت نشستند و همین امر موجب همکاری‌های بعدی و در نهایت ازدواج این دو شد. عقیلی پس از این اجرا برای همکاری با ارکستر ملی به رهبری فرهاد فخرالدینی دعوت شد. همسر وی حریر شریعت‌زاده نوازندهٔ پیانو و دف است. سالار عقیلی هم‌اکنون علاوه بر اجرا و ضبط آثار موسیقی، به تدریس در آموزشگاه‌های موسیقی و نیز تدریس در هنرستان موسیقی مشغول است. او مدیر آموزشگاه موسیقی راز و نیاز است. او همچنین گروه راز و نیاز را تشکیل داده‌است و به‌همراه این گروه کنسرت‌های متعددی در داخل و خارج از کشور اجرا کرده‌است.

عقیلی سابقه همکاری با ارکستر موسیقی ملی ایران، ارکستر سمفونیک اصفهان، گروه دستان، گروه راز و نیاز و ارشد تهماسبی را دارد. سالار عقیلی سرود ایران جوان را با اجرای ارکستر ملل خوانده‌است.

نظرات