بیوگرافی فخری نیکزاد گوینده قدیمی و همسر و فرزندانش +علت درگذشت و سوابق زندگی
بیوگرافی فخری نیکزاد گوینده قدیمی و همسر و فرزندانش +علت درگذشت و سوابق زندگی
زندگی شخصی و بیوگرافی فخری نیکزاد مجری و گوینده قدیمی رادیو و تلویزیون ملی و همسرش, درگذشت و علت مرگ فخری نیکزاد مجری و گوینده قدیمی قبل از انقلاب با عکس و زندگی شخصی و سوابق و پیج اینستاگرام و خانواده اش را در سایت حرف تازه میخوانید
فخری نیکزاد مجری و گوینده قدیمی رادیو و تلویزیون ملی متولد ۲ مرداد ۱۳۲۰ در تهران در ۸ اردیبهشت ۱۴۰۲ در سن ۸۱ سالگی بر اثر ایست قلبی درگذشت. فخری نیکزاد مجری و گوینده قدیمی رادیو و تلویزیون ملی بوده است.
بیوگرافی فخری نیکزاد و همسرش
فخری نیکزاد متولد ۲ مرداد ۱۳۲۰ در تهران ، درگذشت ۸ اردیبهشت ۱۴۰۲ در سن ۸۱ سالگی بر اثر ایست قلبی، گوینده و مجری رادیو و تلویزیون ملی ایران در دوران شاه بود . او یکی از گویندگان اصلی برنامه گلها بوده و بیش از ۹۸ برنامه گلها را دکلمه کرده و سابقه همکاری با بیشتر خوانندگان قبل از انقلاب از جمله زنده یاد محمدرضا شجریان را در کارنامه هنری داشت. گویندگی و اجرای برنامه های شهر آفتاب و برنامه گلها، هفت شهر عشق، گل های تازه و … از جمله فعالیت های چند ساله ایشان در رادیو و تلویزیون ملی ایران در قبل از انقلاب بود می باشد.
فخری نیکزاد مجری قدیمی رادیو و تلویزیون در سال ۱۳۶۲ ایران را برای همیشه به مقصد لندن ترک کرد و سال ها به همراه خانواده اش در لندن زندگی کرد. او در نهایت در ۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ در سن ۸۱ سالگی در لندن درگذشت
او از مجریان و گویندگان بادانش و متعلق به نسل طلایی رادیو و تلویزیون ایران بود که در کنار گویندگان دیگری مانند، آذر پژوهش، روشنک و شماری دیگر از هنرمندان، با صدایی پرقدرت و توانا برنامههایی از جمله «گلهای تازه»، «گلهای رنگارنگ» و… اشعار شاعران ایرانی را پیش از آوازخوانان، اجرا میکردند.
سوزان نیکزاد خواهر فخری نیکزاد بود که در سال ۱۳۶۰ درگذشت.
همسر و فرزندان فخری نیکزاد
از زندگی خصوصی و همسر فخری نیکزاد و فرزندانش اطلاعی در دست نیست
سوابق و فعالیت ها
مرحومه فخری نیکزاد از گویندگان و مجریان خوش صدای قبل از انقلاب بود که در اوج جوانی فعالیت خود را در رادیو و تلویزیون ملی ایران آغاز کرد. گویندگی و اجرای برنامه های شهر آفتاب و برنامه گلها، هفت شهر عشق، گل های تازه و … از جمله فعالیت های چند ساله ایشان در رادیو و تلویزیون ملی ایران در رژیم پهلوی بود می باشد.
نیکزاد علاوه بر گویندگی و مجریگری، به عنوان دوبلور نیز در بیشتر سریال ها و فیلم ها فعالیت داشت و صدای او را در دوبله های زیادی شنیدیم.
سالهای فعالیت خانم نیکزاد به سال ۱۳۴۷ تا ۱۳۵۷ بر می گردد . او در کارنامه ۱۰ ساله خود آثار زیادی را ثبت کرده که مهمترین آنها گویندگی در برنامه گل ها و هفت شهر عشق را می توان نام برد
خانم نیکزاد در نوروز ۱۳۴۷ در دو آزمون گویندگی برای رادیو و تلویزیون شرکت و نخستین گویندگی را در برنامه «شهر آفتاب» در معرفی کتاب در تلویزیون برگزار کرد. بعد در برنامهٔ «هفت شهر عشق» که اختصاص به شعر و موسیقی عرفانی داشته، کار گویندگی را برعهده گرفت. وی با ادغام رادیو و تلویزیون در یکدیگر، به دعوت «هوشنگ ابتهاج» به همکاری با برنامهٔ «گلهای تازه»، که جایگزین گلهای داوود پیرنیا شده بود، میپردازد و این همکاری تا پایان کار «گلهای تازه» ادامه یافت.
نحوه ورود به صدا و سیما
وی در مورد آغاز فعالیت گویندگی گفته بود: «قبل از نوروز سال ۴۷ به رادیو و تلویزیون تقاضا دادم. درآن زمان در دوبلاژ بودم.
تقی روحانی صدایم را در رادیو تست کرد و گفت که خبر میدهیم و در تلویزیون هم صدا و تصویر گرفتندکه شعرخوانی بود.
چند قطعه شعر دادند که بخوانم، وقتی از استودیو بیرون آمدم، فرح اندوز اولین کسی بود، که مراتشویق کرد.
منتظر جوابشان بودم که یکروز تقی روحانی زنگ زد و گفت: قبول شدی و هفته دیگر به سرِ کار بیا. یکروز که پای تلویزیون نشسته بودم دیدم که برنامههای آزمایشی مرا از تلویزیون پخش میکنند، یعنی آنقدر خوب شده بود که برای نوروز پخش کردند، بلافاصله از تلویزیون زنگ زده شد که قبول شدم…»
ممنوع الکار
زندهیاد نیکزاد پس از پیروزی انقلاب با جلوگیری از فعالیتاش در تلویزیون، از ادامه کار در رادیو و تلویزیون بازماند.
علت فوت فخری نیکزاد گوینده قبل از انقلاب
علت مرگ و فوت فخری نیکزاد ایست قلبی عنوان شده است. او عصر جمعه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۲ به دیار باقی شتافت. برخی از خبرها، علت مرگ فخری نیکزاد بیماری مزرمن دانستند
سوابق اجراها
برنامههای تلویزیونی
شهر آفتاب- نوروز ۱۳۴۷
هفت شهر عشق- ۱۳۴۷
برنامههای رادیویی
گلها
نامههای یک جهانگرد
یک شعر و یک شاعر
هزار و یک شب
سلام
اطلاعات شما در مورد مرگ خانم نیکزاد اشتباه است
لطفا اصلاح بفرمایید
با احترام فراوان
سلام
دوست عزیز تمام اطلاعات از ویکی پدیا و مصاحبه های ایشون هست
لطفا قید کنید دقیقا منظورتون از اطلاعات اشتباه کدوم پاراگراف هست؟