ساعتچی

ماجرای درگذشت ناگهانی فرشید لک فوتبالیست جوان +‌علت دقیق مسمومیت و فوتش

0

ماجرای درگذشت فرشید لک بازیکن سابق نفت مسجد سلیمان +‌علت دقیق مسمومیت فرشید لک همراه با ماجرای مسمومیت با قهوه و نوشیدنی مسموم و چرا مسموم شد تا علت فوت و علت درگذشت وی در ادامه میخوانید

مسمومیت فرشید لک, ماجرای درگذشت ناگهانی فرشید لک فوتبالیست جوان +‌علت دقیق مسمومیت و فوت

ماجرای درگذشت ناگهانی فرشید لک فوتبالیست جوان +‌علت دقیق مسمومیت و فوت

بازیکن سابق نفت مسجد سلیمان به نام فرشید لک در سن ۲۸ سالگی درگذشت. او بله دلیل مصرف قهوه مسموم در بندر گناوه جان خود را از دست داد. فرشید لک در هنگام مرگ فقط ۲۸ سال سن داشت و آرزوها و آمال زیادی برای زندگی داشت. اما اجل مهلت نداد و او امروز دارفانی را وداع گفت. اما ماجرا مسمویت و مرگ این بازیکن چه بود؟

فرشید لک در روز ۲۶ بهمن ماه ۱۴۰۱ بر اثر خوردن نوشیدن قهوه که گویا مسموم و تاریخ گذشته بوده پس از انتقال به بیمارستان، به کما می رود و در نهایت ۱۳اسفند ماه فوت میکند.

جزئیات جدید مسمومیت فرشید لک فوتبالیست

فرشید گودرزی از همراهان فرشید لک در گفتگو با خبرنگار فارس در بوشهر در خصوص آخرین وضعیت بازیکن سابق لیگ برتر فوتبال اظهار کرد: فرشید لک از جمعه هفته گذشته تاکنون در کما به سر می‌برد و بر اساس اعلام پزشک، سطح هوشیاری شماره ۳ دارد.

گودرزی در خصوص چگونگی این اتفاق عنوان کرد: ساعت ۱۹ روز چهارشنبه ۲۶ بهمن، به اتفاق فرشید و یکی از همراهان، از یک مغازه در اهواز ساندویچ خوردیم و بعد هم سه قهوه گرفتیم که شبیه گریس شده بود. به صاحب کافه هم گفتم چرا قهوه به این شکل است که در جواب گفت برای رانندگی طولانی مدت و بیدار ماندن مناسب است.

وی افزود: به فرشید گفتم از این قهوه نخور و خودم هم قهوه را دور ریختم اما ظاهراً بعد از ساندویچ، قهوه را خورده بود.

وی گفت: بعد از خوردن ساندویچ و قهوه برای خرید راهی بندر گناوه شدیم. با اقامت در هتل، ساعت ۳ بامداد بود که فرشید از خواب بیدار شد و گفت سر درد دارم و به همین خاطر به درمانگاه رفتیم و بعد از تزریق سرم مرخص شد و به هتل برگشتیم.

گودرزی تصریح کرد: ساعت ۸ صبح بود که دوباره فرشید گفت سردرد دارم و به همین جهت به بیمارستان امیرالمومنین(ع) گناوه رفتیم. پزشک پس از تزریق سرم، اجازه مرخصی داد اما در حین خارج شدن از بیمارستان به یکباره فرشید دچار تشنج شد و وارد بخش احیا شد.

علت درگذشت و فوت فرشید لک چه بود

دوست لک می‌گوید: با توجه به کمبود امکانات در بیمارستان، روز پنجشنبه گذشته فرشید را به بیمارستان تامین اجتماعی بوشهر اعزام کردیم

فارس نوشت، برادر فرشید لیک درباره جزئیات حادثه تلخ برای برادرش اینگونه توضیح میدهد: برادر من تقریبا دو ماه است که عقد کرده است. ایشان ملزومات زندگی و جهیزیه‌اش را سفارش داده بود و به جنوب می‌آید که تحویل بگیرد و به تهران بیاورد و طبق عادت در مسیر یک قهوه می‌خورد. بعد از اینکه قهوه را می‌خورد، بعد از دو سه ساعت (حدود ساعت ۳ صبح) می‌گوید سرم درد می‌کند و به دوستانش می‌گوید من دارم می‌میرم، من را به بیمارستان برسانید. او را در گناوه به بیمارستان می‌برند و آنجا تحت معالجه قرار می‌گیرد و ساعت ۱۰ صبح می‌گویند مشکلی نیست و او را مرخص می‌کنند. زمانی که هنوز از در بیمارستان خارج نشده بود، در بغل دوستش تشنج می‌کند و می‌رود. با احیای قلبی او را برمی‌گردانند و ایشان به کما می‌رود و همچنان هم بعد از یک هفته در کما است.

فرشید لک با سطح هوشیاری ۳ در بیمارستان به کما رفته بود و تلاش پزشکان برای نجات ایبن بازیکن بی نتیجه ماند.

تلاش برای اهدای عضو

لک با بیان اینکه برخی اصرار به اهدای عضو دارند، گفت: من اصلا نمی‌خواهم منفی فکر کنم اما اینجا هیچ بویی از امید نیست. فقط دیروز به مطب یک خانم دکتر بیهوشی رفتیم و تنها کسی که به ما امیدواری داد، همین خانم دکتر بود. اینجا هیچ بویی از امید نیست و همه می‌گویند کار خدایی بکنید و این بچه کارش تمام است و این حرف‌ها. ما می‌گوییم اهدای عضو هیچ مشکلی ندارد و اگر کمک به زندگی کسی می‌کند، این کار را می‌کنیم اما ما هنوز راه داریم، هنوز کسی صد درصد اعلام نکرده کار این بچه صد درصد تمام است. برای اهدای عضو هیچوقت دیر نیست. اصلا ما نمی‌خواهیم اگر اعضا و جوارح این بچه به درد کسی می‌خورد، زیر خاک برود ولی من به عنوان یک انسان تا لحظه‌ای که امید هست، می‌جنگم

پیگیری پیرامون قهوه مسموم

ما می‌دانیم قهوه را کجا خورده اما مسیر‌ من نزدیک نیست و اینجا درگیر هستم. اول فقط و فقط مهم سلامتی برادرم است و بعد می‌توانیم آن را پیگیری کنیم. من الان نمی‌خواهم از دو ناحیه بجنگم و انرژی‌ام تخلیه شود. فقط دنبال این هستم که خدا راهی نشانم بدهد و کاری را که درست است، انجام بدهم. فقط پزشک‌ها و بزرگان ورزش کمک کنند که پذیرش شود. ما از هیچکس تقاضای کمک نقدی نداریم و فقط پذیرش می‌خواهیم. اگر عمرش به دنیا باشد، شاید به این وسیله بتوانیم‌ کمک کنیم.

نظرات