دلایل مهم گرفتگی لوله های فاضلاب و ترفند های رفع آن ( لوله بازکنی نوین)

0

یکی از مشکلات منازل، گرفتگی چاه آشپزخانه، توالت یا حمام است که با تخلیه کند آب هنگام دوش گرفتن، یا موقع شستشوی ظروف رخ می دهد. احتمالا شما نیز دیده اید که برخی مواقع، آب برگشتی، از دیوار بیرون می ریزد یا از کف آشپزخانه بالا می آید.

 لوله بازکنی نوین

یا برخی مواقع بوی بد فاضلاب در خانه می پیچد که دلیل آن را نمی دانید. ما در این مطلب تمام موارد که در گرفتگی لوله نقش دارند و همچنین تمام راه های جلوگیری از آن ها را توضیح داده ایم. شما نیز برای حل مشکلات در زمینه ی چاه بازکنی بهتر است از یک کارشناس لوله بازکن راهنمایی بخواهید.

دلایل گرفتگی لوله فاضلاب

  • انداختن کف صابون تیغ و ژیلت و در شامپو …
  • مواد جامد غذایی که هنگام شست وشوی ظرف به فاضلاب می ریزد
  • ضایعات چربی سفت شده داخل لوله ها
  • وجود جسم خارجی
  • مو و پرز لباس
  • رسوبات و جرم در اثر عدم استفاده ی مناسب
  • ایراد در خطوط لوله کشی
  • ایراد در قسمت زانویی یا سیفون
  • شیب غیر استاندارد لوله

علائم گرفتگی لوله فاضلاب

مشاهده آب تیره : ترکیب مواد و فضولات در لوله منجر به تیرگی و تغییر رنگ آب می شود. با کمی دقت  متوجه این علامت در سرویس بهداشتی و کف حمام می شوید.

بوی بد فاضلاب : یکی از مهم ترین نشانه های گرفتگی لوله و ایجاد مشکل در لوله کشی فاضلاب است. هنگام مواجه با بوی فاضلاب بهتر است در اولین فرصت با کمک کارشناس لوله بازکنی اقدام به رفع گرفتگی لوله نمایید.

راکد ماندن آب در چاه توالت : اولین نشانه در گرفتگی های توالت تخلیه آهسته در چاه سیفون است. هنگامی که فلاش تانک را فشار می دهید آب به کندی حرکت می کند.

تخلیه آهسته آب سینک:  گرفتگی در لوله سینک مربوط به عدم رعایت بهداشت هنگام استفاده و شتسشوی ظروف است. مواد غذایی به همراه چربی و مواد لجنی به داخل فاضلاب می‌روند. بعد از مدتی این مواد سفت شده و همانند گچ می شود.

بالا و پایین آمدن آب چاه : عواملی مانند پر شدن چاه و بالا و پایین آمدن آب در پارکینگ یا طبقات همکف یک هشدار مهم است. پیشنهاد می شود از یک شرکت معتبر یا تخلیه چاه نوین کمک بگیرید.

لوله بازکنی نوین

تشخیص گرفتگی فاضلاب اصلی

گرفتگی لوله ها را می توان به روش های مختلفی تشخیص داد. اولین علامت بوی نامطبوع فاضلاب است. اگر هنگام ریختن آب به داخل سینک بوی بد فاضلاب را حس کردید، به احتمال زیاد ناشی از چربی در لوله است و باید در اسرع وقت توسط یک لوله بازکن بررسی شود.

عدم تخلیه سریع آب از سینک یکی دیگر از نشانه های گرفتگی لوله ها است. اگر هنگام شستشو آب از زیر سینک یا ماشین لباسشویی جاری شود، این نیز نشانه گرفتگی لوله ها است.

به گزارش رسانه ی واضح، متنی در باره ی لوله بازکنی نوین، معتبر ترین خدمات لوله بازکنی و تخلیه چاه را معرفی کرده است که می توانید به این شرکت اعتماد کنید.

گرفتگی لوله سینک ظرفشویی

از مهم ترین دلایل انسداد مسیر آب در آشپزخانه، باریک بودن قطر لوله ها نسبت به لوله سرویس بهداشتی است. در واقع برای آشپزخانه از لوله ۶ یا نهایتاً ۸ و برای سرویس بهداشتی معمولاً از لوله ۱۰ استفاده می شود.

دومین دلیل ریختن مداوم آب به لوله های آشپزخانه، شستن ظروف چرب، پسماند غذا به داخل سینک و همچنین وجود پرز و مو در ماشین لباسشویی مربوط می شود.

از دیگر علت گرفتگی، غیر استاندارد بودن شیب لوله ها در کف آشپزخانه است که در نهایت آب و پسماند مصرفی در لوله ته نشین می شوند و از عبور آب جلوگیری می کنند.

علت گرفتگی لوله فاضلاب در منازل نوساز

در خانه های بازسازی شده یا در حال تعمیر این اتفاق خیلی رایج است. حین ساخت و ساز به دلیل عدم توجه کارگران، نخاله یا گچ و سیمان وارد فاضلاب می شود. در این موارد حساس، سیستم فاضلاب به سرعت مسدود می شود.

رفع گرفتگی این گونه لوله ها باید توسط یک کارشناس مجرب و ابزارآلات مخصوص انجام شود. به همین دلیل همیشه تاکید می شود که تمامی ورودی لوله های فاضلاب در حین ساخت بسته باشند. یا با کمک پارچه و گونی آن ها را ببندید.

گرفتگی لوله توالت

در چنین مواقعی بسیاری از افراد نمی توانند به تنهایی مشکل لوله توالت منزل خود را رفع کنند. و از افراد متخصص در زمینه لوله بازکنی و غیره کمک می گیرند. موارد زیر یکی از عوامل مهم در گرفتگی توالت هستند.

  • موی زائد
  • پد بهداشتی
  • مدفوع
  • جسم سخت
  • دستمال کاغذی
  • لجن و فضولات انباشته شده
  • رسوبات لوله

علت گرفتگی لوله های حیاط و پشت بام

عواملی مانند ریشه درخت، برگ، خار و خاشاک درختان، گرد و خاک موجود به هنگام بارندگی و شسشوی حیاط از مهم ترین عوامل گرفتگی در لوله های حیاط هستند.

هنگامی که باران می بارد، شن و ماسه های موجود در پشت بام یا باغچه با فشار آب، داخل فاضلاب می ریزند. اگر در خروجی کف شور توری مناسب نگذارید، احتمال زیاد، این ماسه ها مسیر آب را مسدود می کنند.

یکی از شعبات ما در منطقه ی لوله بازکنی پاسداران بصورت شبانه روزی فعال است. شما می توانید با مراجعه به وبسایت لوله بازکنی نوین از خدمات تضمینی و فوری این شرکت بهره مند شوید.

لوله بازکنی نوین

لوله بازکنی با دستگاه موشکی یا فنر برقی

یکی از ابزارهای پیشرفته و پر کاربرد در خدمات لوله بازکنی است. دستگاه موشکی یا فنر برقی به واسطه ی قدرت موتور و دینام قوی خود اغلب گرفتگی های فاضلاب را برطرف می کند. یکی از قابلیت های این دستگاه بهره مندی از اجزایی به نام سه نظام است.

از مهم ترین مزایای فنر برقی استفاده از فنرها و سر فنرهای مخصوص برای مواجهه در هر گرفتگی است. موتور فنر برقی، فنرهایی با قطر و طول متفاوت و همچنین مناسب با ساختار لوله را درون لوله به خوبی میچرخاند.

حرکت فنر بصورت مارپیچی و نوک قلاب مانند خود درون لوله را تمیز می کند. در بعضی مواقع مانند گرفتگی های شدید و سیمانی، کارشناس لوله بازکنی از سرفنر مخصوص و ابزار مخصوصی کمک می گیرد.

رفع گرفتگی توسط پمپ باد یا کمپرسور هوا

معمولا در گرفتگی هایی که با فنر برقی یا دستگاه موشکی برطرف نمی شوند، از رستگاهی بنام پمپ تراکم استفاده می شود. این وسیله از نظر ابعاد، ظاهری بزرگتر از دستگاه موشکی دارد. در گرفتگی توالت فرنگی یا لوله هایی که نسبت به فنر حساس هستند پمپ تراکم گزینه ی مناسبی است.

این ابزار مخزنی بزرگ دارد، که یک شلنگ مقاوم به فشار و یک اهرم به این مخزن متصل است. با چرخاندن اهرم، به طور قابل توجهی، جریان هوا وارد پمپ می شود. هوای درون پمپ با قدرت و به طور ناگهانی در لوله تخلیه می شود.

بهتر است هنگام استفاده از این ابزار اطراف لوله را با کمک حوله یا یک تکه پارچه بپوشانید.

محلول قوی لوله بازکنی

این نوع پاک کننده های شیمایی یک راه سریع و ارزان هستند. اسیدهای لوله بازکنی پاک کننده هایی حاوی هیدروکسید سدیم یا اسید سولفوریک دارند. این مواد در درازمدت باعث خوردگی لوله ها می شوند. لوله های فلزی و پلاستیکی با مواد شیمیایی به مرور زمان دچار پوسیدگی می شوند.

در صورتی که با اولین بار استفاده از این محلول، گرفتگی لوله برطرف نشود، بهتر است به فکر گزینه ی بهتری باشد. این محلول ها اگرچه در گرفتگی هایی جزئی یا چربی برای اولین بار و به طور موقت نتیجه می دهند. اما برای لوله های حساس، گرفتگی های شدید و توالت اصلا گزینه ی مناسبی نیستند.

محلول خانگی لوله بازکن قوی و بی خطر

۱- جوش شیرین + سرکه

نصف فنجان جوش شیرین و نصف فنجان سرکه را در آب مخلوط کنید. اجازه دهید این محلول یک ساعت بماند. سپس یک قابلمه آب جوش را درون سیفون خالی کنید . در صورت لزوم این روش را بار دیگر تکرار کنید.

۲- جوش شیرین + نمک

نصف فنجان نمک و نصف فنجان جوش شیرین را با هم ترکیب کنید. محلول را به محل گرفتگی لوله یا سیفون بریزید . در گرفتگی های جزئی حدود ۳۰ دقیقه و در گرفتگی های شدید یک شب تا صبح منتظر بمانید.

۳- جوش شیرین + آبلیمو

نصف فنجان جوش شیرین را به همراه نصف فنجان آب لیمو را در یک بطری یا ظرف آب بریزید بعد از یک ساعت این مواد با یک واکنش شیمیایی درون لوله، گرفتگی را برطرف می کند. سپس یک کتری آب جوش را درون لوله بریزید. ( مزیت استفاده از این روش توسط آبلیمو بوی فاضلاب نیز از بین می رود )

۴- صابون ظرفشویی + آب داغ

حدود دو لیتر آب را بجوشانید. سپس چند قاشق صابون جامد یا مایع ظرفشویی مایع را درون آب جوش مخلوط کنید. این مخلوط را به آرامی درون سینک یا سیفون بریزید. با این روش طی چندین مرتبه به نتیجه می رسید. معمولا گرفتگی های روغنی یا چربی با این روش تجزیه شده و از مسیر لوله خارج می شوند.

روش های خانگی برای رفع گرفتگی فاضلاب

سیم فولادی یا آویز لباس : یک سیم ضخیم را بردارید و به جز انتهای قلاب مانند آن، انتهای آن را صاف کنید. سمت قلاب مانند رادرومجرای فاضلاب چندین مرتبه بچرخانید تا عواملی مانند گره مو، مواد لجنی و چسبیده به لوله از دیواره و سیفون جدا شوند.

چاه بازکن لاستیکی : ابزاری در دسترس و ارزان قیمت است. چاه بازکن در مواردی مانند گرفتگی سینک ظرفشویی که دسترسی به اتصالات لوله با سیم به آن سخت باشد یا گیر کند، راه حل مناسبی است.

فنر دستی : در برخی از گرفتگی ها، فنر هایی به طول دو متر با قیمت های ارزان بهترین راهکار هستند. یک سمت این فنر ها را با دست به صورت مارپیجی وارد سیفون کرده و خوب بچرخانید. تا وقتی که نوک فنر به فضولات چسبیده و گیر کند. در این مرحله فنر را به آرامی از قسمت منحنی لوله خارج کنید.

پیشنهاد می شود برای فنر زنی و رفع گرفتگی های لوله فاضلاب از یک شرکت معتبر و با هزینه های مقرون به صرفه کمک بگیرید.

نظرات