چگونه فرش را خشک کنیم؟
همان گونه که اطلاع دارید خشک کردن فرش فرآیندی بسیار با اهمیت می باشد. چون وجود رطوبت در فرش سبب پوسیدگی و ایجاد قارچ می شود. افزون بر این برای فرش های دستباف امکان قاطی شدن رنگ هم وجود دارد.
در صورتی که فرش شما در جایی مرطوب و خیس قرار دارد, مناسب ترین کاری که برای انجام آن میتوانید انجام بدهید, آب و رطوبت را از کف آن حذف کرده و فرش را آویزان نمایید تا خشک شود و یا در بیرون قرار بدهید تا کاملا خشک شود. با این وجود, زمانی که شما با فرشی خیس روبه رو شدید یا بخش خیلی زیادی از فرش شما خیس بود, شما نیاز به تلاش برای خشک نمودن فرش خود دارید.
آموزش خشک کردن فرش
۱٫حوله ای را روی بخش مرطوب فرش بکشید. حوله را روی آن بخش بالا و پایین ببرید تا زمانی که کاملا رطوبت را به خود جذب نماید. بعد از آن حوله را کنار بگذارید و از حوله ای خشک برای گرفتن بقیه رطوبت فرش استفاده نمایید.
• این کار را تا وقتی انجام بدهید که فرش به طور کامل خشک بشود.
• افزون بر این باید زیر فرش را بررسی کنید و مطمئن شوید که کفپوش و زیر فرش خیس نباشد.
۲٫فرش خیس را وکیوم نمایید. این کار را با جاروبرقی های معمولی انجام ندهید. شما به دستگاهی نیازمند هستید تا آب را بیرون بکشد. جاروبرقی های خانگی جهت مصارف خشک استفاده می گردد و برای وکیوم کردن فرش خیس، ممکن است خطرناک باشد. فقط در صورتی استفاده کنید که روی دستورالعمل آن قید شده باشد، قابل استفاده جهت جاهای خیس و مرطوب.
• آب را به صورت کامل از فرش وکیوم نمایید تا دیگر آبی درون بافت فرش نماند. در صورتی که زیر فرش خیس باشد نمیتوان آب فرش را کامل وکیوم کرد.
• نگاهی به مخزن وکیوم بیندازید و قبل از اینکه پر شود آن را خالی نمایید. بسته به آب داخل فرش ، ممکن است مجبور شوید چندین بار آب درون فرش را خالی کنید.
آموزش خشک کردن فرش بر روی دیوار
۱٫مبلمان را از روی فرش بردارید. این کار را باید انجام بدهید تا بتوانید زیر فرش بررسی نمایید. مهم است که در نخستین گام مبلمان را از روی فرش بردارید تا فرش زودتر خشک بشود.
رها نمودن مبلمان روی فرش خیس، میتواند هم به کفپوش، هم فرش و هم مبلمان صدمه بزند.
۲٫آب را تا جای ممکن از درون فرش بیرون بیاورید. شما نمی توانید فرش بزرگ را جابجا نمایید و از جایی آویزان کنید. اما چندین روش برای خشک کردن فرش و خارج کردن آب از فرش خیس هست.
می توان وکیوم جهت تخلیه آب فرش اجاره نمود. از وکیوم های معمولی خانگی استفاده نکنید چون برای استفاده در موارد خیس تعبیه نشده است. و تا جایی که آب فرش گرفته شود، این کار را ادامه بدهید.
میتوانید دستگاهی تهیه کنید که آب فرش را بیرون بکشد. این دستگاه های ویژه را می توان از شرکت های شستشوی فرش کرایه نمود.
۳٫آب زیر فرش را چک کنید. خلاص شدن از آب روی فرش فقط شروع کار است. باید آب روی کفپوش و زیر فرش را هم پاک کنید زیرا که فرش میتواند آن را دوباره جذب نماید.
• روی فرش راه بروید. در صورتی که صدای چلپ چلپ داد، معلوم هنوز جایی از فرش خیس است وباید وکیوم بشود.
۴٫فرش را از روی زمین بلند کنید. از گوشه ای شروع کنید. در صورتی که فرش شما روی زمین پیچ شده، از یک انبردست و یک جفت دستکش استفاده کنید و فرش را از کف جدا کنید. باید اول کف زمین را خشک کنید.
۵٫اجازه دهید هوا از بین فرش و کف عبور کند. در صورتی که میخواهید بدون برداشتن فرش کف زمین خشک شود، به ویژه زمانی که کفپوش فقط کمی رطوبت دارد، بهتر است لبه آن را بلند کرده و اجازه دهید هوا بخورد.
یک دستگاه رطوبت گیر در گوشه اتاق می تواند سبب شود فرش شما زودتر خشک بشود.
چکار کنیم فرش زرد نشود؟
فرش را شستم و رنگش زرد شده چیکار کنم؟ برای جواب دادن به این پرسش، شما نخست باید بدانید که چرا فرش زرد شده است! عموما دلایل متفاوتی برای این اتفاق وجود دارد که مهمترین آنها را میتوان در موارد زیر خلاصه کرد:
- ماندن زرداب در فرش
- استفاده از شوینده های نادرست
- عدم خشک شدن مناسب
آموزش خشک کردن فرش در منزل با حوله
در زمان خیس شدن کل فرش، نخستین کاری که باید انجام بدهید، گرفتن سریع آب از آن و آویزان یا پهن کردن آن در فضایی می باشد که هوا گردش داشته باشد. ولی در صورتی که فقط بخشی از فرش خیس شده است، حولهای را روی ناحیه مرطوب قرار دهید و تلاش کنید تا حد امکان آب فرش را جذب نماید.
دقت کنید که زیر فرش، خیس نباشد؛ در نهایت نیز هر از چند گاهی حوله را با حوله دیگری که خشک است، تعویض کنید تا فرایند خشک کردن، سرعت بیشتری پیدا کند.
توجه کنید که گاهی آب و رطوبت به زیر فرش نفوذ میکند؛ در چنین مواردی باید سریعا فرش را برگردانده و آبی که زیر فرش قرار دارد را نیز خشک کنید. لازم به ذکر است که وجود حتی یک تکه موکت نمدی خیس زیر فرش، باعث ایجاد قارچ و کپک میشود. خشک کردن فرش در منزل، نیازمند صرف دقت، حوصله و زمان زیادی است و شما باید آشنایی کامل با جنس فرش داشته باشید؛ پس اگر تجربه کافی برای این کار را ندارید، حتما این مقاله را تا انتها دنبال نمایید.
شماره تماس خریدار فرش دستباف در تهران
مشخصه های زیادی برای بهترین خریدار فرش دستباف وجود دارد اما مهمترین آن ها منصف بودن شخص خریدار و ارایه قیمت مناسب می باشد. شما می توانید با تماس با سمساری صابری فرش دستباف خود را با بالاترین قیمت طی زمانی کوتاه بفروشید. شماره تماس خریدار فرش در تهران در سایت زیر است.
آدرس سمساری فرش تهران:
امانت فروشی خریدار فرش در تهران
امانت فروشی یا سمساری صابری تهران، خریدار فرش در تهران یکی از با سابقه ترین ها در این حیطه می باشد. شما می توانید با مراجعه به سایت سمساری صابری اطلاعات کاملی را درباره این خریدار فرش دستباف در تهران بیابید. بهترین مشاوران آماده پاسخگویی به سوالات شما عزیزان هستند.
نظرات