بیوگرافی بیژن کوشکی و همسر و فرزندانش با ماجرای مهاجرت +عکس زندگینامه
بیوگرافی بیژن کوشکی و همسر و فرزندانش با ماجرای مهاجرت و پناهندگی +عکس زندگینامه
بیوگرافی بیژن کوشکی کیست
بیژن کوشکی : زادهٔ ۳ تیر ۱۳۵٨ معمولان بازیکن فوتبال اهل ایران است که در مهر ۱۴۰۱ خبر پناهندگی وی به آلمان رسانه ای شد. در ادامه به معرفی و بیوگرافی بیژن کوشکی فوتبالیست و همسر و فرزندانش همراه با سوابق ورزشی و خانوادگی از ایران تا مهاجرت و پناهنده شدن به آلمان و آثار و پیج اینستاگرام وی می پردازیم. با ما همراه باشید.
بیژن کوشکی (Bijan Koshki) در سال ۵۸ در معمولان به دنیا امد و بازیکن و مربی فوتبال ایرانی است که برای باشگاه فوتبال استقلال تهران و پاس تهران و مس کردمان در پست مدافع بازی میکرد.
او در در سال ۱۳۹۱ از دنیای فوتبال خداحافظی کرد و وارد عرصه مربیگری شد. وی دارای کارت مربیگری C است و در شهریور ۱۴۰۱ به آلمان پناهنده شد و قصد دارد فعالیت های ورزشی خود را در کشور دیگری ادامه دهد.
سوابق ورزشی
بیژن کوشکی دارای قد ۱٫۷۹ متر که در پست مدافع برای باشگاه های پای تهران و ابومسلم و استقلال تهران و مس کرمان بازی می کرد. وی یکی از بازیکنان پیشکسوت و با سابقه فوتبال ایران است که پس از خداحافظی از فوتبال به عنوان مربی اکادمی در پاس قوامین به فعالیت مشغول بود.
دوران بازی در استقلال تا جدایی
سوابق ورزشی در استقلال به مدت ۴ سال است. کوشکی در سال ۱۳۸۶ از باشگاه پاس همدان جدا شد و به استقلال تهران پیوسته بود.
وی ۴ سال در تیم استقلال حضور داشت در اواخر حضور او در این تیم به دلیل حواشیهای ایجاد شده استقلال را ترک کرد و به تیم مس کرمان پیوست.
علت جدایی کوشکی از استقلال در دوران سرمربیگری امیر قلعه نویی اتفاق افتاد. پس از تساوی تیمهای پرسپولیس و استقلال، امیر قلعهنویی به شدت با مدافع تیمش درگیری لفظی پیدا کرد و معتقد بود روی گل پرسپولیس که علی کریمی به ثمر رساند، کوشکی مقصر اصلی بود و نباید بازیکنان حریف را تنها میگذاشت. بیژن کوشکی که پس از پایان دیدار امروز دو تیم پرسپولیس و استقلال با انتقاد شدیدی از سوی امیر قلعهنویی مواجه شده بود، پس از خروج از رختکن تیمش به درگیری با یکی از خبرنگاران پرداخت.
همسر و فرزندان بیژن کوشکی
ایشان سال ها پیش ازدواج و دارای همسر و فرزند است. او یک دختر دارد.
مهاجرت و پناهندگی بیژن کوشکی به آلمان
آخرین فعالیت بیژن کوشکی در فوتبال پیش از مهاجرت و پناهنده شدن به آلمان، مربی آکادمی پاس قوامین بود. خبر پناهندگی وی به آلمان در مرداد ماه از سوی برخی رسانه ها منتشر شد و در ۱۵ مهر ۱۴۰۱ بنا به خبرهای موثق قطعی شد. این مدافع پیشین باشگاه استقلال در تاریخ ۱۵ مهر ۱۴۰۱ به آلمان پناهنده شد.
ماجرای درگذشت بیژن کوشکی
در سال آبان ۹۷ خبر فوت و درگذشت بیژن کوشکی در رسانه ها منتشر شد که او درباره خبر فوتش گفت: خودم هم شوکه شدم و از این اتفاق گیجم.
کوشکی در مورد دلیل این اتفاق گفت: مثل اینکه فردی فوت شده، که هم محل ما بوده و هم اسم من هم بوده و به همین خاطر این اشتباه ایجاد شده است.
من صحیح و سلامت هستم و فکر میکنم شخصی که به نام بیژن کوشکی درگذشته یکی از بستگان دور ما باشد، چون اقوام ما طایفهای هستند و نام خانوادگی آنها مشابه است. این مورد فقط یک تشابه اسمی بوده است.
وی درباره فعالیت های اخیر ورزشی در ایران گفته: این روزها در کنار خانواده مشغول بچه داری هستم و دو، سه سال است دیگر بازی نمی کنم. در حال گذراندن دوران مربیگری هستم. مدرک C را هم گرفته ام و منتظر آینده هستم. این روزها اصلا درگیر فوتبال نیستم. در شرایط کنونی فوتبال یا باید رابطه داشته باشی یا بیرون بنشینی. البته قبلا هم اینطوری بوده ولی حالا دیگر خیلی مشخص این رابطه ها وجود دارد و همه هم می دانند. این روزها هم من بیشتر خانه هستم و کار خاصی نمی کنم. فوتبال بازی کردن بلد بودیم که آن هم تمام شد و رفت.
پیج اینستاگرام
صفحه اینستاگرام بیژن کوشکی با نشانی در اینستاگرام فعال است.
افتخارات تیمی
- نایب قهرمانی در لیگ برتر به همراه پاس تهران
- قهرمانی در جام حذفی ۸۷–۱۳۸۶ به همراه تیم استقلال تهران
- قهرمانی در لیگ برتر فوتبال ایران ۸۸–۱۳۸۷ به همراه تیم استقلال تهران
- نایب قهرمانی در لیگ برتر به همراه استقلال تهران
نظرات