علت دقیق فوت و درگذشت ایرنه پاپاس بازیگر نقش هند جگرخوار + علت مرگ
علت دقیق فوت و درگذشت ایرنه پاپاس بازیگر نقش هند جگرخوار در فیلم محمد رسول الله + علت مرگ
علت دقیق فوت و درگذشت ایرنه پاپاس بازیگر نقش هند جگرخوار در فیلم محمد رسول الله مشخص شد علت مرگ همراه با زمان و تصاویر و جزئیات درگذشت و فوت ایرنه پاپاس بازیگر هند همسر ابوسفیان ددر فیلم محمد رسول الله در شامگاه چهاردهم سپتامبر ۲۰۲۲ در ادامه این صفحه به اطلاع شما می رسانیم
ایرنه پاپاس لحظاتی پیش در سن ۹۶ سالگی در یونان درگذشت و علت فوت و درگذشت این بازیگر قدیمی سینما عوارض کهولت سن و فراموشی و الزایمر ذکر شده است. وی در تاریخ چهارشنبه، ۱۴ سپتامبر ۲۰۲۲ در محل زندگی خود درگذشت.
ایرنه پاپاس هنرپیشه هالیوودی که بابازی در فیلم محمد رسول الله (رسالت) به چهرهای شناخته شده بین مسلمانان شده بود در ۹۶ سالگی از دنیا رفت.
فیلم محمد رسولالله (رسالت) ساخته «مصطفی عقاد» کارگردان مسلمان (اردنی) در دهه ۷۰ میلادی به دلیل ساخت و بازیهای خوب هنرپیشگانی چون آنتونی کوئیین در نقش حضرت حمزه و ایرنه پاپاس در نقش هند جگر خوار باعث شد تا این اثر سینمایی مورد توجه مخاطبان سراسر جهان به ویژه مسلمانان قرار بگیرد.
ایرنه پاپاس بازیگر فیلم محمد رسولالله که در اوج شهرت مقابل دوربین مصطفی عقاد رفت و نقش هند، همسر ابوسفیان را با مهارت بازی کرد. ایرنه پاپاس، بازیگر و خواننده یونانی که سالهاست بازنشسته شده بود، در نهایت در ۲۳ شهریور ۱۴۰۱ درگذشت. مادر او معلم مدرسه بود و پدرش استاد نمایشنامههای کلاسیک. پاپاس، حرفهاش را در یونان آغاز کرد و در آنجا به شهرت نسبی رسید.
وزارت فرهنگ یونان اعلام کرد ایرنه پاپاس بازیگر افسانه ای یونان در سن ۹۶ سالگی درگذشت.
در سال ۱۹۶۱، پاپاس در فیلم «توپهای ناوارون» و در سال ۱۹۶۴ در فیلم «زوربای یونانی» ساخته کاکویانیس بازی کرد که او را به یک ستاره بین المللی تبدیل کرد. یکی از آخرین حضور او در فیلم «ماندولین کاپیتان کورلی» در سال ۲۰۰۱ بود.
در سال ۱۹۹۵، او جایزه نشان ققنوس را توسط رئیس جمهور وقت یونان، کوستیس استفانوپولوس دریافت کرد.
در سال ۲۰۱۸ اعلام شد که او به مدت پنج سال از بیماری آلزایمر رنج می برد.
او با ونجلیز آهنگساز در ساخت هشت ترانه فولکلور یونانی همراه شد و آلبوم اودس را عرضه کرد. پاپاس در فیلم محمد رسولالله برای سومین بار با آنتونی کویین همبازی شد و در ابتدای دهه۸۰ در فیلم شیر صحرا این تجربه را دوباره تکرار کرد.
وی که چند سالی است خود را بازنشسته کرده تا همین چندسال پیش در پرتغال به فعالیت تئاتری مشغول بود. ایرنه پاپاس در زمان فعالیتش در سینما موفق به دریافت جوایز بسیاری از جمله جایزه هیأت ملی نقد برای نقشآفرینی در فیلم زنان تروآ در سال ۱۹۷۱ و جایزه دانشگاه رم برای یک عمر دستاورد هنری در سال ۲۰۰۱ شد.
نادان از هر طرف بخونی نادان ،شعور و فرهنگ نباشه میشه نتيجه ش دوتا نظر قبل انسان نمیشین حداقل سکوت کنید ،یعنی کسایی ک اینطوری حرف میزنند در حد ایمیل و نوشتن و خواندن سواد دارند!!!!!
خدا رحمت کنه پالاس جون کاش از فیلم درس میگرفت مسلمان میشد
خدا همه ی رفتگان رو بیامرزه… کاش حداقل با این تلنگر، به دین مبین اسلام، رحلت کرده بود…. اللهمَّ اجعَل عَواقِبَ اُمورِنا خَیراً