ساعتچی

عکس و فیلم کامل مراسم تشییع جنازه و خاکسپاری هوشنگ ابتهاج شاعر ببینید

0

عکس و فیلم کامل مراسم تشییع جنازه و خاکسپاری هوشنگ ابتهاج شاعر ببینید

مراسم تشییع و خاکسپاری هوشنگ ابتهاج شاعر روز شنبه ۵ شهریور ۱۴۰۱ در باغ محتشم رشت با حضور خانواده و اهالی هنر و ادب و طرفداران این شاعر برگزار میشود مراسم تشییع جنازه هوشنگ ابتهاج ، جزئیات خاکسپاری هوشنگ ابتهاج (سایه) شاعر مشهور ایرانی در رشت و محل خاکسپاری و تدفین ابتهاج شاعر شعر ارغوان در ایران و در شهر رشت را در این بخش از مجله حرف تازه می خوانید

پیکر استاد امیر هوشنگ ابتهاج روز شنبه ۵ شهریور ۱۴۰۱ با تشییع مردم فرهنگ دوست و ادب پرور ایران اسلامی در باغ محتشم رشت آرام می‌گیرد.

مراسم تشییع پیکر هوشنگ ابتهاج جمعه ۴ شهریور در مقابل تالار وحدت در تهران در حالی برگزار شد که پیکر این شاعر معاصر به زادگاهش رشت منتقل شد تا فردا ۵ شهریور ماه در خاک گیلان آرام بگیرد.

 

فیلم خاکسپاری هوشنگ ابتهاج, خاکسپاری هوشنگ ابتهاج شاعر, محل خاکسپاری هوشنگ ابتهاج (سایه), فیلم تشییع جنازه هوشنگ ابتهاج در ایران, تشییع جنازه هوشنگ ابتهاج در آلمان

عکس و فیلم / زمان و محل مراسم خاکسپاری و تشییع جنازه هوشنگ ابتهاج

هوشنگ ابتهاج شاعر معروف ایرانی که سالها در آلمان زندگی می کرد، در ۱۹ مرداد بدلیل نارسایی کلیوی در کلن آلمان فوت کرد.

مراسم خاکسپاری و تشییع جنازه هوشنگ ابتهاج از سوی دخترش یلدا اعلام شد و پیکر این شاعر در رشت به خاک سپرده می شود.

پیکر این شاعر بزرگ در تاریخ ۴ شهریور به ایران رسید و مراسم تشییع و جنازه او نیز روز شنبه ۵ شهریور در رشت برگزار می شود. یلدا ابتهاج دختر مرحوم ابتهاج در صفحه اینستاگرامش اعلام کرد: با هماهنگی هایی که با ایران انجام شده است مراسم تشییع پدرم از کنار درخت ارغوان انجام خواهد شد و از آنجا برای خاکسپاری به شهر رشت خواهیم رفت.

درخت ارغوان

حمیدی در ادامه با بیان اینکه هنوز تقاضای خانواده و آرزوی استاد ابتهاج خاکسپاری در کنار درخت ارغوان است، از متولیان فرهنگی و مردم فرهنگ دوست خواست با فراهم آوردن امکان این موضوع روح استاد را شاد و خواسته خانواده را جامه تحقق بپوشانند.

بنابر گزارش های جدید درباره جزئیات تشییع و خاکسپاری استاد ابتهاج در ایران، دستیار وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در تماس تلفنی با یلدا ابتهاج فرزند مرحوم ابتهاج، از آمادگی این وزارتخانه برای انتقال و تشییع پیکر زنده یاد امیرهوشنگ ابتهاج (سایه) در ایران خبر داد.

محمود شالویی به نمایندگی از محمد مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در تماس تلفنی با یلدا ابتهاج دختر زنده یاد امیرهوشنگ ابتهاج ضمن ابلاغ پیام تسلیت دکتر اسماعیلی، به ایشان، از آمادگی این وزارتخانه برای هرگونه همکاری در انتقال پیکر مرحوم هوشنگ ابتهاج (سایه) به ایران و تشییع این شاعر معاصر در وطن خبر داد.

دستیار وزیر فرهنگ در این زمینه گفت: «یقیناً سایه یکی از افتخارات شعر و ادب کشور ماست و اینک که او را از دست داده ایم موجب تاسف و تاثر است و از زمان بستری شدن استاد سایه در بیمارستان بنا به تاکید وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ما از طریق خانم یلدا ابتهاج همواره جویای آخرین وضعیت سلامتی وی بودیم.

امروز هم بلافاصله پس از دریافت خبر درگذشت این شاعر، در تماس تلفنی با دختر آن زنده یاد، پیام تسلیت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی را به خانواده وی ابلاغ و مراتب همکاری و همراهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را به منظور انتقال پیکر سایه به ایران اعلام کردیم.

همچنین یکی از نزدیکان هوشنگ ابتهاج از احتمال خاکسپاری این شاعر پرآوازه در ایران خبر داد و گفت: هنوز هیچ چیز قطعی در خصوص زمان و مکان خاکسپاری زنده یاد هوشنگ ابتهاج وجود ندارد و اکنون در حال مشورت و رایزنی با خانواده ابتهاج در خصوص انتقال پیکر و خاکسپاری او در ایران هستیم

امیرهوشنگ ابتهاج (هـ. ا.سایه) که درتیرماه ۱۴۰۱ به دلیل نارسایی کلیوی در بیمارستانی در شهر کلن آلمان بستری و تحت درمان قرار گرفته بود، بامداد چهارشنبه ۱۹ مرداد در ۹۵ سالگی درگذشت. بانگ نی، تاسیان، آینه در آینه، پیر پیرنیان اندیش، یادگار خون سرو ، راهی و آهی و شعر تصنیف مشهور «سپیده» که با عنوان «ایران ای سرای امید» شناخته می‌شود، از سروده‌های ابتهاج است.

امیر هوشنگ ابتهاج، شاعر پرآوازه ایرانی، در گفتگویی که اسفندماه ۱۳۹۳ انجام شده بود، گفت که امیدوار است «سایه» را اینگونه یاد کنند که «هر چه می‌گفت ، با صداقت گفت و باور داشت.»

 

نظرات