حجت الاسلام حسین حاجیلری کیست / ماجرای عزل حسین حاجی لری امام جمعه تفرش + سوابق
بیوگرافی حجت الاسلام حسین حاجیلری کیست / ماجرای عزل حسین حاجی لری امام جمعه تفرش + سوابق و عکس
حجت الاسلام حسین حاجی لری, از سال ۹۹ امام جمعه تفرش بود که در بهمن ۱۴۰۰ از سمت امام جمعه تفرش عزل و حجت الاسلام حسین اجرایی به عنوان امام جمعه جدید تفرش معرفی شد. در ادامه بیوگرافی حجت الاسلام حسین حاجی لری امام جمعه تفرش و همسر و فرزندانش همراه با سوابق و تحصیلات و خانواده حجت الاسلام حسین حاجیلری روحانی و طلبه و ماجرای رانندگی پسر ۱۱ ساله اش و تصادف رانندگی در ادامه با ما همراه در مجله حرف تازه باشید.
بیوگرافی حجت الاسلام حسین حاجی لری
حجت الاسلام حسین حاجیلری, متولد دهه ۴۰ اهل ایران، روحانی شیعه و دارای تحصیلات حوزوی و امام جمعه سابق تفرش و آبدانان بود که در بهمن ۱۴۰۰ از سمت امام جمعه تفرش عزل شد.
همسر و فرزندان حسین حاجی لری امام جمعه سابق تفرش
ایشان سالها پیش ازدواج و دارای همسر و یک پسر ۱۱ ساله است.
سوابق و تحصیلات
حسین حاجیلری دارای تحصیلات حوزوی و معمم است و تاکنون امام جمعه آبدانان و تفرش بوده است.
حجت الاسلام حاجی لری نهمین امام جمعه تفرش بود که در شهریورماه ۹۹ به امامت جمعه این شهرستان منصوب شد. پیش از آن او از سال های ۹۲ به عنوان امام جمعه آبدانان مشغول به کار بود.
عزل امام جمعه تفرش
در بهمن ۱۴۰۰ مسئول شورای سیاست گذاری ائمه جمعه استان مرکزی گفت: حجتالاسلام حسین حاجی لری امام جمعه تفرش عزل شده است و در چند روز آینده امام جمعه جدید (حسین اجرایی) این شهرستان معرفی میشود.
ماجرایی تصادف رانندگی و مرگ ۲ نفر
پنجشنبه ۱۴ بهمن ۱۴۰۰ پسری یازده ساله در جریان رانندگی در جاده تفرش قم و تصادف با یک خودرو پرشیا موجب مرگ سه نفر و مجروح شدن چهار نفر شد.
سیدمحمد میرهادی رئیس شورای اسلامی روستای کهک و ۲ دختر جوان افرادی بودهاند که در این تصادف مرگبار جان خود را از دست دادند.
گفتنی است علت این حادثه تجاوز به چپ توسط خودروی سمند اعلام شده است و بنا بر بازنشر مطالبی در فضای مجازی، راننده خودروی سمند، پسر بچهای ۱۱ ساله، فرزند امام جمعه تفرش بوده است.
حجتالاسلام حسين حاجيلری، امام جمعه تفرش درباره آیتالله محمد یزدی به محضر رهبر معظم انقلاب، علما و عموم مردم بهویژه خانواده آن عالم وارسته، گفت: شخصیتی که قبل از انقلاب از یاران و یاورانی صدیق و مخلص امام راحل عظیمالشأن بود؛ امام(ره) هم به این شخصیت فقیه وارسته اعتماد داشت و هم اجازه اجتهاد رو به وی داده بود. تلاش این عالم وارسته برای پیروزی انقلاب و استمرار و تحکیم انقلاب بسیار ستودنی است.
حاجیلری اظهار کرد: بعد از انقلاب اسلامی، احکامی که از طرف امام راحل و رهبر معظم انقلاب اسلامی نشان از آن است که آیتالله محمد یزدی یک شخصیت عالم و یک شخصیت عامل بوده است.
جای تاسف دارد.