بیوگرافی سعید افروز + زندگینامه و علت معلولیت سعید افروز پرتاب نیزه

0

سعید افروز (saeed.afrooz) متولد ۲۲ آذر سال ۱۳۷۰ اهل روستای حسین آباد بخش اسفندقه جیرفت ورزشکار پرتاب نیزه اهل ایران می باشد. او که از ناحیه پا دچار معلولیت بوده توانست در مسابقات پارالمپیک ۲۰۲۴ پاریس مدال طلا پرتاب نیزه را کسب کند.

بیوگرافی سعید افروز + زندگینامه و علت معلولیت سعید افروز پرتاب نیزه

در ادامه با بیوگرافی سعید افروز و همسرش، عکس ها و تصاویر خاص شخصی و ورزشی، زندگینامه سعید افروز ملی پوش پرتاب نیزه و ماجرای معلولیت و اهل کجاست در مجله حرف تازه آشنا شوید

بیوگرافی سعید افروز قهرمان پارالمپیکی پرتاب نیزه و همسرش + علت معلولیت و افتخارات

بیوگرافی سعید افروز

سعید افروز : متولد ۲۲ آذر سال ۱۳۷۰ در جیرفت ورزشکار پرتاب نیزه اهل ایران می باشد. پس از کسب مدال طلا مسابقات پارالمپیک ۲۰۲۴ پاریس مادر سعید افروز از دعای خیر مردم تشکر و قدردانی کرد.

افروز عضو تیم ملی پرتاب نیزه پارادودومیدانی و تیم ملی معلولان و جانبازان است و در طول سال ها فعالیت مدال های قهرمانی جهان و آسیا را در رشته پرتاب نیزه در کارنامه ورزشی خود ثبت کرده است.

سعید افروز قهرمان پرتاب نیزه پارالمپیک 2020 توکیو کیست

سوابق ورزشی

افروز ورزش را از رشته تنیس روی میز و دوومیدانی آغاز کرد، اما به دلیل علاقه و استعداد بیشتر در دوومیدانی و رشته (پرتاب نیزه) این رشته را انتخاب کرد و بطور حرفه ای دنبال کرد.

او از سال ۹۶ ورزش را بصورت حرفه ای آغاز کرده و در مسابقات مختلف داخلی و خارجی شرکت کرده و توانست به مقام های مختلفی دست پیدا کند. او دارنده چهار مدال طلا و یک برنز در مسابقات قهرمانی کشور است

ازدواج و همسر

سعید افروز هنوز مجرد است و ازدواج نکرده است.

بیوگرافی و عکس های سعید افروز قهرمان پرتاب نیزه پارالمپیک 2020 توکیو + سوابق

در سال ۹۷ در مسابقات قهرمانی کشور، برای اولین بار به مقام سومی و مدال برنز دست پیدا کرد و سپس در مسابقات قهرمانی کشور در سال ۹۸  توانست با اقتدار به مقام اول و مدال طلا دست پیدا کند.

این ورزشکار ایرانی بعد از قهرمانی در رقابت های کشوری، در رقابت های بین المللی امارات شرکت کرد و در رقابتی سخت و نفس گیر موفق به کسب مدال نقره شد

علت معلولیت سعید افروز

آقای افروز به طور مادرزادی از ناحیه دو پا معلول بوده اما این دلیل نمیشود تا دست از تلاش و موفقیت بردارد. وی تاکنون عمل شاهکاری در ورزش پرتاب نیزه داشته که افراد سابم از انجام آن ناتوان هستند

مدال طلای سعید افروز در مسابقات پارالمپیک توکیو

سعید افروز، هشتمین طلایی کاروان ایران در پارالمپیک ۲۰۲۰ توکیو را کسب کرد و توانست در پرتاب سوم خود با حد نصاب ۴۰:۰۵ متر، رکورد جهان و پارالمپیک را که در پرتاب اول شکسته بود مجددا شکست و صاحب گردن آویز طلا شد.
افروز که نخستین بار این رقابت‎ها را تجربه می‌کند.

افروز با شرکت در رقابت های بین المللی امارات موفق به کسب مدال نقره شد و توانست جواز حضور مسابقات پارالمپیک توکیو را بدست آورد

عکس های شخصی سعید افروز قهرمان پرتاب نیزه جهان

مسابقات دوومیدانی بازی‌های پارالمپیک ۲۰۲۰ توکیو با رقابت ورزشکاران در پرتاب نیزه کلاس F34 دنبال شد و سعید افروز بود که با پرتابی به میزان ۴۰٫۰۵ متر به مدال طلای پارالمپیک ۲۰۲۰ توکیو دست یافت و رکوردار جدید پرتاب نیزه پارادوومیدانی در کلاس F34 در سطح جهان و پارالمپیک شد.

سعید افروز و همسرش

او بعد از دستیابی به مدال طلای مسابقات پرتاب نیزه کلاس F34 بازی‌های پارالمپیک ۲۰۲۰ توکیو اظهار داشت: این مدال برای من خیلی مهم است، چون برای رسیدن به آن خیلی تلاش کردم. اعضای خانواده‌ام و مردم در این مدت خیلی برای من انرژی مثبت فرستادند و خیلی خوشحالم با شکستن رکورد جهان و پارالمپیک به مدال طلا رسیدم.

مدالم را با تمام وجود به رهبر عزیزم، مردم کشورم که امیدوارم خوشحال شده باشند و البته خانواده‌ام و مربی‌ام تقدیم می‌کنم.

پیج اینستاگرام سعید افروز

صفحه رسمی این ورزشکار با نشانی saeed.afrooz34 در دسترس عموم قرار دارد که میتوانید که عکس ها و مسابقات و تصاویر شخصی و خانوادگی وی را پیج شخصی اش در شبکه اجتماعی اینستاگرام دنبال کنید

عکس های جدید سعید افروز

مسابقه سعید افروز در پارالمپیک توکیو

سعید افروز اینستاگرام

زندگسینامه سعید افروز رکورددار پرتاب نیزه جهانرکوردشکنی سعید افروز در پرتاب نیزه پارالمپیک ۲۰۲۴ پاریس

آقای افروز در پرتاب دوم و سوم خود در رشته پرتاب نیزه کلاس F34 رکورد جهان و پارالمپیک‌ را با پرتاب هایی به طول ۴۰.۶۷ و ۴۱.۱۶ متر دو بار جابجا کرد. او قهرمان جهان شد و مدال طلا را از آن خود کرد.

در همین رابطه مسعود پزشکیان در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «سعید افروز عزیز، کسب مدال طلا و شکستن رکورد پارالمپیک مبارک تو و همه ملت ایران.این موفقیت‌ها امید و نشاط را در دل‌ها زنده نگه می‌دارد. من از شما ورزشکاران بابت این پیروزی‌ها سپاسگزارم.»

افروز با شکستن رکورد پارالمپیک در پرتاب نیزه طلای سوم ایران را در این دوره از مسابقات پارالمپیک کسب کرد.

نظرات