ساعتچی

عکس / ماجرای درگیری لفظی و زیر گرفتن دو زن ارومیه ای بی حجاب توسط راننده پرشیا

0

ماجرای درگیری لفظی و زیر گرفتن دو زن ارومیه ای بی حجاب توسط راننده پرشیا

درگیری لفظی و زیر گرفتن دو زن ارومیه ای به خاطر بد حجابی توسط یک راننده پرشیا خبرساز شد به دنبال درگیری لفظی میان یک راننده سواری پژو پارس با دو عابر زن به دلیل بی حجابی، راننده سواری اقدام به زیر گرفتن این دو نفر کرد در ادامه جزئیات خبر و بازداشت عامل زیر گرفتن زنان به خاطر بد حجابی و فیلم زیر گرفتن دو زن بی حجاب در ارومیه را ببینید

فیلم زیر گرفتن دو زن ارومیه ای بی حجاب توسط راننده پرشیا، ماجرا چه بود + عکس

فیلم زیر گرفتن دو زن ارومیه ای بی حجاب توسط راننده

از صحنه زیر گرفتن دو زن توسط راننده سواری فیلمی منتشر نشده است و همشهری نوشت: به دنبال درگیری لفظی میان یک راننده سواری پژو پارس با دو عابر زن به دلیل بی حجابی، راننده سواری اقدام به زیر گرفتن این دو نفر کرد

راننده این خودرو پس از زیر گرفتن زن و تصادف با خودروهای دیگر از صحنه متواری شد اما در ساعات پایانی شب گذشته دستگیر شد.

هر دو زن زیرگرفته شده نیز به نزدیک ترین مرکز اورژانس منتقل شدند. حال هر دو نفر آنها نیز مساعد اعلام شده، هر چند یکی از آنها دچار آسیب دیدگی زیادی شده است.

واکنش نماینده ولی فقیه در ستاد امر به معروف و نهی از منکر در آذربایجان غربی

به دنبال وقوع این حادثه نماینده ولی فقیه در ستاد امر به معروف و نهی از منکر در آذربایجان غربی نسبت به برخورد با متخلفان خیابان کاشانی ارومیه تاکید کرد و گفت: رفتار دیروز یک رفتار نادرست است.

حجت الاسلام بهنام دلریش، دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر ضمن محکوم کردن حرکت دیروز این راننده خاطی افزود: باید در مقابل رفتارهای نادرست ایستادگی کرد.

وی تاکید کرد: اجازه نمی دهیم این گونه مسائل امر به معروف و نهی از منکر را زیر سوال ببرد.

وی بیان کرد: از رسانه ها می خواهیم روشنگری کنند زیرا این گونه صحنه ها مربوط به امر به معروف و نهی از منکر نیست و نباید اجازه سوءاستفاده به برخی داده شود.

عکس / ماجرای درگیری لفظی و زیر گرفتن دو زن ارومیه ای بی حجاب توسط راننده پرشیا

بازداشت عامل زیرگرفتن دو زن بر سر حجاب

دادستان عمومی و انقلاب ارومیه هم از دستگیری راننده خاطی در حادثه تصادف دیروز خیابان کاشانی ارومیه خبر داد.

مجیدی بیان کرد: پس از اطلاع از وقوع تصادف عمدی در خیابان کاشانی و مجروح شدن دو نفر بانو در این حادثه فورا دستورات لازم به بازپرس محترم صادر و اقدامات لازم برای دستگیری عامل جرم انجام شد که نهایتا با همکاری موثر نیروهای انتظامی متهم متواری شناسایی و دستگیر و تحت نظر قرار گرفت و با قاطعیت به اتهام وی رسیدگی شده و مورد مجازات قرار خواهدگرفت.

وی افزود: اجازه خودسری و بی قانونی به کسی نخواهیم داد و هر کسی جان و مال و ناموس و امنیت مردم را به مخاطره بیندازد به شدت با او برخورد خواهد شد.

پیگیری پلیس اطلاعات و امنیت عمومی

فرمانده انتظامی آذربایجان غربی نیز در گفتگویی با ایلنا، دستور ویژه برای رسیدگی به موضوع تصادف خیابان کاشانی ارومیه را صادر کرد.

سردار مسعود خرم نیا در تشریح جزئیات این خبر اظهار داشت: در پی تماس تلفنی مردمی با مرکز فوریت های پلیس ۱۱۰ مبنی بر زیر گرفته شدن دو خانم توسط خودرو در خیابان کاشانی شهرستان ارومیه، بلافاصله ماموران کلانتری ۱۴ مدرس برای رسیدگی به موضوع، به محل اعزام شدند.

وی افزود: در بررسی صحنه توسط ماموران کلانتری مشخص شد فردی به هویت معلوم با یک دستگاه پژو پرشیا ۲ نفر خانم رهگذر در خیابان را زیر گرفته و از محل متواری شده که با تلاش ماموران و مردم حاضر در صحنه، فرد متواری شناسایی و سریع دستگیر و برای سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شد.

سردار خرم نیا خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه حادثه مذکور در جریان یک هنجارشکنی رخ داده است، موضوع به صورت ویژه در دستور کار پلیس اطلاعات و امنیت عمومی انتظامی استان قرار گرفته و به محض وصول نتیجه متعاقبا اطلاع رسانی خواهد شد.

متهم بازداشت شده حدودا ۴۰ ساله است و رسیدگی به پرونده ادامه دارد.

علت درگیری این راننده با زنان ارومیه ای تذکر راننده به خانم ها بابت نوع پوشش و حجاب آنها بود و در حالی که در ابتدا سعی می شد این موضوع را منتسب به امربه معروف و نهی از منکر جلوه دهند اما نماینده ولی فقیه ارومیه، دستور برخورد قاطع با راننده را داد.

منبع : همشهری آنلاین و ایلنا

 

نظرات