متن تبریک روز جهانی بغل کردن فرزندان ۲۰۲۱ + عکس نوشته روز جهانی بغل کردن فرزندان
“تبریک روز جهانی بغل کردن فرزندان ۲۰۲۱”, سومین دوشنبه ماه ژوئیه ۱۹ جولای ۲۰۲۱ روز جهانی بغل کردن فرزندان مبارک به همین مناسبت پیامک و متن ادبی تبریک روز جهانی بغل کردن فرزندان و در آغوش گرفتن کودکان و فرزندان به همراه اس ام اس و استوری و عکس و استیکر و عکسنوشته و عکس پروفایل روز جهانی بغل کردن فرزندان (رسمی ، عاشقانه ، دوستانه و ادبی) به همراه فواید در آغوش گرفتن و بغل کردن فرزندان را برای ارسال در شبکه های اجتماعی از مجله اینترنتی حرف تازه ارسال کنید.
پیام و متن تبریک روز جهانی بغل کردن فرزندان ۲۰۲۱
سومین دوشنبه ماه ژوئیه ۱۹ جولای ۲۰۲۱ روز بغل کردن فرزندان و در آغوش گرفتن کودکان است. سنت این روز بغل کردن و ابراز محبت والدین به فرزندانشان بیشتر از همیشه است و البته فارغ از اینکه فرزندان در چه سن و موقعیتی هستند.
فواید در آغوش گرفتن فرزندان
🔻 بغل کردن نوزاد باعث باهوش شدن او میشود.
🔻 لمس نوزاد برای رشد مغز ضروری است، نوزاد برای رشد طبیعی به تحریکات حسی زیاد نیاز دارد.
🔻 تماس با پوست، یا لمس فیزیکی مانند در آغوش گرفتن، یکی از مهمترین تحریکات لازم برای رشد مغز سالم و بدن قوی است
🔻 کمک کردن به رشد عاطفی
🔻 بغل کردن کودک او را در برابر استرسها مقاوم میکند
🔻 بغل کردن کودک به تقویت ارتباط والد فرزندی کمک میکند
🔻 بغل کردن کودک احساس شادی را تقویت میکند
🔻 مهارت همدلی را به فرزندان آموزش میدهد
🔻 بغل کردن کودک سلامت فرزندان را تامین میکند
بغل کردن کودک یکی از عوامل بسیار تاثیر گذار در رشد جسمانی و روانی فرزندان است. این امر به آنها کمک میکند تا دلبستگی سالمی را با والدین خود شکل دهند و امنیت و آرامش بیشتری را احساس نمایند.
******
تمامی روانشناسان معتقدند «بغل کردن» و در آغوش گرفتن کودکان به خصوص در گروه سنی صفر تا دو سال از مهمترین نیازهای عاطفی آنهاست. کودکان نیازهای عاطفی خود را با گریه کردن و رفتارهایی از این قبیل به والدین خود نشان میدهند.
عکس و متن روز در آغوش گرفتن کودکان مبارک
آغوش مادر شفا بخش ترین آغوش دنیاست !!!!
*****
شاید شما هم از اطرافیانتون شنیده باشید که بچهات رو خیلی بغل نکن بد عادت و بغلی میشه اما این اشتباهرین جمله ای هست که باید به آن توجه نکرد و نوزاد و کودک تان را بغل کنید تا احساس آرامش کند
***
افرادی که از بغلکردن بیزارند یا حسی خوبی نسبت به بغل کردن ندارند، اغلب کسانی هستند که در کودکی کمتر در توسط پدر و مادر در آغوش گرفته شدهاند!
کمبود بغل در کودکی باعث عدم ایجاد دلبستگی صحیح و در نتیجه مشکلات در ابراز احساسات و روابط اجتماعی در بزرگسالی میشود.
نظرات