مهرشاد سهیلی کیست؟
این روزها اسم جوانی به اسم مهرشاد سهیلی با عناوین مختلف مثل فرمانده ایلامی و جوانترین فرمانده آتش به اختیار بر زبان ها افتاده و حواشی زیاده دارد.. این مطلب به نقل از فارس در مورد این فرد و اتفاقات اخیر وی منتشر شده است که در ادامه میتوانید آن را بخوانید.
بیوگرافی مهرشاد سهیلی کیست؟
مهرشاد سهیلی متولد ۱۳۸۳ در شهر موسیان از توابع استان ایلام میباشد که لقب جوانترین فرمانده آتش به اختیار را به خود داده و از سال ۹۴ و از ۱۱ سالگی فعالیت خود را آغاز کرده است.
به نقل از فارس :
تا حالا با افرادی که عشق دیده شدن دارند، مواجه شدهاید؟ ویژگی خیلی متفاوتی ندارند. فقط سعی میکنند با رفتارهای خاص، خود را مقبول همه نشان دهند و به نوعی در رفتار و فعالیتهای خود، تأیید سایر افراد را به همراه داشته باشد.
یکی دیگر از ابزارهای مورد توجه واقع شدن، برندسازیهای عجیب است: «جوانترین فرمانده قرارگاه…». در حالی که معلوم نیست این فرمانده جوان از چه کسی حکم گرفته. آیا از رویکرد جوانگرایی کشور در انتخاب مسئولین، فقط همینش را گرفته و با آن خودش را مطرح میکند؟!
دیده شدن در زمانه ما شاید کار چندان سختی هم نباشد. فقط یک مقدار رو میخواهد که با پوشیدن لباسهای خاص، آرایش عجیب یا بهکار بردن اصطلاحات بانمک و جذب فالوور در فضای مجازی سعی حاصل میشود.
البته افرادی هم هستند که دیده شدن را فقط در فضای مجازی دنبال نمیکنند، بلکه در فضای حقیقی هم در جستوجوی آن هستند و در کنار انتشار عکسهای خود با سلبریتیها و شخصیتهای مهم میخواهند خود را در نگاه دیگران محبوب جلوه کنند. من با فلان شخصیت معروف، عکس دارم؛ پس آدم مهمی هستم!
یک جوان دهه هشتادی، همین راه را برای مشهور شدن انتخاب کرده است. او خود را برای معرفی به رسانهها، «فرمانده قرارگاه حضرت ولیعصر (عج)» و «مدیر موسسه حضرت ولیعصر(عج) و موسسه امام صادق (ع)» معرفی میکند. چطور ممکن است یک جوان دهه هشتادی که هنوز به سن قانونی هم نرسیده، چند مؤسسه ثبت کند؟ او خود را ناجی محرومان میداند و سعی دارد با کارهای جهادی شهرت کسب کرده و به عنوان فردی خیّر جلوه کند. در چنین شرایطی، خبرگزاری فارس هم به عنوان رسانه بازتابدهنده اقدامات جهادی در کشور، ممکن است بدون توجه به نیات افراد، آنان را تبلیغ کند. هرچند پس از مشخص شدن انگیزههای این جوان دهه هشتادی، با حذف مطالب و خبرهای مختلف روی خروجیها، این اقدام خود را تصحیح کرد. یک جوان دهه هشتادی در یک سال اخیر در رسانهها خوب مطرح شده تا خود را نه تنها نسبت به همسالانش، بلکه نسبت به سایر افراد هم برتر معرفی کند. برای این اقدام هم به فعالیتهای فرهنگی روی آورده و به منظور دیده شدن در فضای مجازی و رسانهها پول خرج میکند؛ تا جایی که داده کتابی هم از زندگیاش نوشتهاند به نام «ستارهای از غرب». او چگونه و با چه حد از نخبگی، در نوجوانی ستاره شده است؟! او، دانش، مهارت یا قدرت خاصی دارد یا با ۱۷ سال سن، تجربههای گرانی برای عرضه به دیگران دارد؟ با قدرت میشود گفت: هیچکدام!
ادامه این نوشتار را از آدرس زیر و در خبرگزاری فارس میتوانید بخوانید :
https://www.farsnews.ir/news/14000717000223/
داداش اصالت به ریشه اس نه به ریش…
سلام به نظر من غیر ممکنه این فرد دست تنهایی به اینجا رسیده باشه
یک بچه گول خورده خخخخخخ بیشتر دقت کنید
یک عوام فریب . یک با استعداد. کسی که بخوبی فهمیده در این کشور با چه ابزاری میتونه نفوذ کنه . و ما چقدر بدبخت هستیم که در کشوری زندگی می کنیم که براحتی تمام نهاده های نظارتی و کنترلی رو میخواد دور بزنه .این استعداد هیچ منفعتی برای مردم نداره خودمون رو فریب ندیم.
وقتی گول ظاهر افراد را بخوریم از این موارد زیاد خواهیم دید
به فرض که دنبال معروف شدن باشه ولی این که جرم نیست این ادم به هر حال از لحاظ ذهنی از همسالانش جلو هست بهتره به جای انگ مجرمیت از توانایی هاش تو جای مناسب استفاده بشه…
همه حرفاتون درست ولی عنوان جرمش چیه؟ پس اون سلبریتیا ک همه غلطی میکنن چرا آزادند؟
این افراد دچار بیماری روحی هستند. در جامعه ما باید سیستم پایش این افراد وجود داشته باشد. نباید هیاهو و یا ظاهر افراد را ملاک قرار داد. اگر کارهای جهادی و خیریه سازمان یافته باشند هر ننه قمری وارد این وادی نخواهد شد که سو استفاده کنه.
شاید نابغه است…زود قضاوت نکنید
بچه ۱۷ ساله چطوری میتونه این همه عوام فریبی کنه، کل ایران را دور بزنه،اینها عوام فریبی است، حقه باز زیاد هست در مملکت
بزودي دستش رو خواهد شد،،،والله قسم ديپلم هم بزور گرفته وحتي نتونست درس حوزه بخواند…من همشهريش هستم وهيچ کار مثبتي دررفع محروميت زدابي در شهرموسيان ودهلران نکرده…هياهوي بسيار و اندرون پوچ
این همه نخبه تو این مملکت ریخته هیچ کسی هم اونا رو نمیشناسه این چه کار بزرگی کرده که اینقدر بزرگش میکنید الله اعلم.