عکس و فیلم/ مجسمه و تندیس نرجس خانعلی زاده (پرستار گیلانی) در میدان کلاچای گیلان را ببییند
تندیس نرجس خانعلی زاده (پرستار گیلانی) در میدان شهر کلاچای گیلان به یاد اولین شهیده مدافع سلامت نصب شد که در ادامه عکس و فیلم تندیس (نرجس خانعلی زاده) اولین پرستار شهید بر اثر کرونا را ببییند
نصب تندیس نرجس خانعلی زاده پرستار گیلانی در میدان کلاچای گیلان
مجله حرف تازه – تندیس نرجس خانعلی زاده (پرستار گیلانی) در میدان شهر کلاچای گیلان نصب شد که در ادامه عکس و فیلم ببییند
نرجس خانعلی زاده متولد ۳۰ اردیبهشت در شهر کلاچای گیلان از پرستاران بیمارستان میلاد شهر لاهیجان بود که در اسفند ۹۸ در اوایل شیوع کرونا بر این اثر ویروس کرونا درگذشت و حالا بعد از گذشت یک سال و اندی از شهادت این پرستار گیلانی ،مجسمه وی در یمیدان اصلی شهر کلاچای نصب شد.
او یکی از پرستاران بیمارستان میلاد لاهیجان بود که اواخر سال ۹۸ در اثر ابتلا به کرونا درگذشت و نامش در ایران به عنوان نخستین قربانی کرونا از کادر پزشکی ثبت شده است.
ا
خانعلیزاده یکی از پرستاران بیمارستان میلاد لاهیجان بود که اواخر سال ۹۸ در اثر ابتلا به کرونا درگذشت و نامش در ایران به عنوان نخستین قربانی کرونا از کادر پزشکی ثبت شده است.
۶ اسفند نرجس خانعلیزاده، پرستار بیمارستان میلاد لاهیجان درگذشت. گفته میشود علت مرگ این پرستار ابتلا به ویروس کرونا بوده و سیتی اسکن ریه سفید گزارش شده که بعدها اعلامشد مرگ این پرستار بر اثر ابتلای به کرونا بوده است.
روحش شاد
نظرات