بیوگرافی و عکس های جدید مهوش افشارپناه بازیگر
بیوگرافی و عکس های جدید مهوش افشارپناه بازیگر
“مهوش افشارپناه”، بازیگر پیشکسوت سینما تئاتر و تلویزیون ایران متولد ۱۳۲۸ در سقز است در ادامه بیوگرافی خواندنی و جذاب (مهوش افشارپناه) و همسرش به همراه سوابق هنری و تصاویر شخصی ماجرای جالب آشنایی و ازدواج را به همراه آیدی اینستاگرامش به مناسبت حضور در سریال یاور در نقش مریم بانو در این بخش از مجله حرف تازه برای آشنایی با این بازیگر قرار دادیم با ما همراه باشید
بیوگرافی مهوش افشارپناه
مجله حرف تازه – مهوش افشارپناه بازیگر متولد ۱۳۲۸ در سقز، بازیگر تئاتر و سینما و تلویزیون اهل ایران دارای لیسانس کارگردانی و بازیگری تئاتر است که در زمینه فعالیت سینما و تلویزیون فعالیت میکند. او خواهر کورش افشارپناه، بازیگر قدیمی و با سابقه تئاتر است.
آغاز فعالیت حرفه ای بازیگری
افشارپناه از سال ۱۳۶۶ بطور حرفه ای وارد بازیگری شده و برای اولین بار جلوی دوربین فیلم خانه در انتظار رفت و سپس در آثاری چون به خاطر هانیه پاییز بلند، زینت، زیر بامهای شهر لنگرگاه ، هزاران برگ و هزار رنگ مش خیرالله صندوقچه اسرار این خانه دور است و … نقش افرینی کرد.
البته این بازیگر با سابقه مدتی است که کم کار شده و بیشتر به تدریس می پردازد، اما به تازگی با دو سریال بوم و بانو و سریال یاور به تلویزیون بازگشت
همسر و فرزندان مهوش افشارپناه
از زندگی شخصی و خصوصی وی تاکنون خبری منتشر نشده است و این روزها با تدریس بازیگری در آموزشگاه ها روزگار می گذراند.
سریال خاک سرخ
بازی درخشان وی در سریال خاک سرخ در کنار لاله اسکندری و پرویز پرستویی و بهناز جعفری نقشی ماندگار برای او در کارنامه هنری رقم زد
سریال بوم و بانو
افشارپناه در سریال بوم و بانو در سال ۹۹ در نقش دایه در نقش دایه ماهور ” و مرجان؛ مادر قاسم با بازی سعید دشتی ایفای نقش کرد.
سریال یاور
افشارپناه در جدیدترین بازی خود در سال ۱۴۰۰ در ماه رمضان در سریال یاور در نقش مریم بانو زن شامیز با بازی اسماعیل محرابی در کنار بازیگرانی چون زهرا سعیدی و داریوش ارجمند و محمد حاتمی و پرویز فلاح و … ایفای نقش کرده است
تدریس در کارگاه بازیگری بوم زنگ رنگ
ایشان هم اکنون در کارگاه بازیگری به نام بوم زنگ رنگ و دیگر آموزشگاهها در حال تدریس تئاتر و بازیگری است و بیشتر در حوزه تئاتر بازی میکند
مصاحبه و گفتگوی و خواندنی مهوش افشارپناه
با بهمن مفید و مرتضی عقیلی همکلاسی بودم
مهوش افشارپناه در رشته بازیگری و کارگردانی در دانشکده هنرهای دراماتیک تحصیل کرده، گفت: دکتر محجوب ناظرزاده کرمانی و ذبیحالله صفا از جمله استادان ما در دروس عمومی بودند و آقای سمندریان، آقای خسروی، آقای شنگله و دکتر پرورش از جمله استادان دروس اختصاصی ما و هم دورههای من در آن سالها ناصر آقایی، ماهرو بدیعی، مدیر تمدن، بهمن مفید و مرتضی عقیلی بودند.
هما روستا استاد فوق برنامه دانشکده
خانم هما روستا زمانی که به ایران آمدند به عنوان استاد فوق برنامه در دانشکده ما تدریس میکرد و من در همان سالها در نمایش باغ وحش شیشهای به کارگردانی ایشان بازی کردم و از همانجا ارتباط دوستیم ما شکل گرفت و این دوستی تا زمانی که ایشان از دنیا رفت، ادامه داشت.
دهه چهل زمان گذار تئاتر بود
دهه چهل دوره گذار تئاتر از تئاتری ساده به تئاتر تجربه گرا بود، این روزها سالن ها تئاتر افزایش پیدا کرده اما این اتفاق باعث شده است که نگاهی تجاری و مبنی بر گیشه در تئاتر اتفاق بیفتد و عدهای با استفاده ابزاری از چهرهها تنها به فروش فکر کنند.
علت کم کاری مهوش افشارپناه
موج جوان گرایی در دهه ۸۰ باعث شد که نقشهای مناسبی برای بازیگران خانم میانسال نوشته نشود و از سوی دیگر ارتباط گرفتن با تلویزیون دشوار شد. دستیار کارگردانها در حوزه جابهجایی و باندبازی ید طولایی دارند و ما گروهی خاص از بازیگران را میبینیم که در تمام پروژهها اعم از تلویزیونی، شبکه نمایش خانگی، سینمایی و تئاتر حضور دارند.
بازیگر سریال این خانه دور است
مهوش افشارپناه در سریال ماندگار این خانه دور است باز کرده و گفته: آن سالها موج مهاجرتها از ایران به کشورهای دیگر اتفاق افتاده بود و افرادی که میخواستند مهاجرت کنند مجبور میشدند پدر و مادرهایشان را به خانه سالمندان بسپارند، سوژه به روز و بازیهای خوب در نهایت باعث اقبال مردم به سریال «این خانه دور است» شد.
علی حاتمی فیلمساز بینظیر سینمای ایران
علی حاتمی از نظر زبان ادبیات و فیلمسازی بسیار بی نظیر است و کارگردانی است که من تمام آثارش را دوست دارم.
فیلم ها و سریال های مهوش افشار پناه
تروماى سرخ(١٣٩٥)
كمدى انسانى(١٣٩٥)
امشب شب مهتابه (۱۳۸۷)
ابراهیم (۱۳۷۵)
به خاطر هانیه (۱۳۷۳)
پاییز بلند (۱۳۷۲)
زینت (۱۳۷۲)
زیر بامهای شهر (۱۳۶۸)
لنگرگاه (۱۳۶۷)
۱۳۶۶ خانه در انتظار منوچهر عسگری نسب
۱۳۶۸ هزاران برگ و هزار رنگ حسین فردرو
۱۳۶۹ مش خیرالله صندوقچه اسرار داریوش مودبیان
۱۳۷۰ این خانه دور است بیژن بیرنگ
۱۳۷۲ پاییز بلند منوچهر عسگری نسب
۱۳۷۲ یک سؤال و چند جواب حسین فردرو
۱۳۷۵ شب و مه احمد بخشی
۱۳۷۵ تصویر یک رؤیا احمد امینی
۱۳۷۷ روزهای زندگی سیروس مقدم
۱۳۷۹ ذبیح عباس مرادیان
۱۳۸۰ تصمیم نهایی محسن شاه محمدی
۱۳۸۴ کلانتر ۲ محسن شاه محمدی
۱۳۸۹ قفسی برای پرواز یوسف سید مهدوی
۱۳۹۹ بوم و بانو سعید سلطانی
نظرات