فیلم لحظه دستگیری «مهدی گاوزن مازندران» مهدی گاوزن کیست
دستگیری مهدی گاوزن مازندران را در این فیلم بطور کامل ببینید «مهدی گاوزن کیست» در ادامه فیلم لحظه دستگیری (مهدی گاوزن) گنده لات مازندران را در قم به همراه چند نفر از رفقایش را در این صفحه ببینید.
فیلم دستگیری مهدی گاوزن مازندران در اتوبان قم
مهدی گاوزن یکی از گنده لات های مازندران است که به جرم قتل جوان ۳۲ ساله توسط پلیس در اتوبان تهران – قم در تاریخ ۱۶ فروردین ۱۴۰۰ بازداشت شد.
مرکز اطلاع رسانی فرمانده انتظامی مازندران اعلام کرد: در پی شرارتهای چند وقت اخیر چند تن از اراذل و اوباش سطح یک استان که موجب رعب و وحشت مردم مناطق مرکزی استان شده بود، مأموران پلیس امنیت عمومی فرمانده انتظامی مازندران با همکاری ماموران انتظامی استان قم با کار اطلاعاتی پیچیده این اشرار سابقه دار را در یک عملیات غافلگیرانه دستگیر کردند.
فیلم را ببینید:
ماجرای قتل
گفتنی است که مهدی گاو زن مدتی پیش اقدام به قتل جوان ۳۲ ساله در یکی از روستاهای بابل کرد و تحت تعقیب بود. او در نهایت به همراه ۴ نفر دیگر از هم دستانش که همگی آنها از اراذل و اوباش سطح یک استان هستند پس از وقوع قتل از استان متواری شده بودند، اما ماموران پلیس امنیت با انجام اقدمات اطلاعاتی و بررسیهای همه جانبه این اشرار را شبانه در اتوبان تهران قم دستگیر کردند. / رکنا
درباره این شرور مازندرانی اینکه او چند سال پیش دعوایی نیز با مهران قربانی دیگر گنده لات شمال کشور داشت که باعث حواشی زیادی شد.
مهدی گاوزن کیست
مهدی گاو زن با نام اصلی و شناسنامه ای مهدی فاطمی نیا از گنده لات هاي شمال کشور و اهل بابل است و از دوستان و بادیگاردهای مشهور امین آقا فرزانه گنده لات توبه کرده تهرانی است.

مهدی گاوزن کیست
مهدی گاوزن به دلیل هیکل و اندام درشت و بزن بهادر بودن به گاوزن معروف شده و از چهره های شناخته شده در اینستاگرام می باشد. البته اقای این چهره او را لات نمیدانند و به لوتی و مشتی معروف است.
اینها همونایی نیستند که چند روز بعد دستگیری در حالیکه صدای بزغاله در میارن میگن غلط کردیم گوه خوردیم؟؟
ربطی به قم و بابل نداره. هرجای دیگه هم بود، میگرفتنش. پلیس آگاهی مثل عقاب میره رو سر متهم
بعدشم دم مامورا گرم خدا قوت که گرفتنش واقعا زرنگ بودن تو اون تاریکی متوجه شدن صد در صد مامورهای مازندران هم بودن که درجا شناختنش کسی که به هم نوعش رحم نمیکنه عاقبتش میشه این خدا یاورتون باشه بچه های گمنام امام زمان
کجا بادیگارد امین آقا بوده؟ الکی ننویس
شر نگو بچه جان حرف مفت میزنی..از مازندران فرار کرده بود رفته بود قم..قم نبود هر جای دیگه ای همبود میگرفتنش..
مهدی فاطمی نیا اهل روستای گاوزن محله توابع درونکلای غربی هست که پسوندش گاوزنه وربطی به لوتی گری نداره واتفاقا برعکس خیلی عوضیه،.
پلیس امنیت قم اجازه این گنده گوزی ها رو نمیده قم لوتی خیلی داره ولی کسی که شرارت مردم آزاری آدم کشی کنه دو سوت میگیره باکی هم نداره پلیس مازندران بی خ… بوده