درگذشت رامش خواننده قدیمی + بیوگرافی و علت مرگ
درگذشت رامش خواننده قدیمی با زندگینامه و بیوگرافی و علت مرگ خواننده قبل از رانقلاب و همسر و فرزندان و عکس های جدید و پیری وی را در حرف تازه بخوانید
بیوگرافی رامش خواننده و همسرش
آذر محبی تهرانی با نام هنری رامش در ۲۲ آبان ۱۳۲۵ در شهر تهران و در خانوادهای با سه خواهر و یک برادر به دنیا آمد و تا دیپلم طبیعی به تحصیلات خود ادامه داد. او تصمیم داشت بعد از دیپلم وارد دانشگاه شود و در رشتهٔ جراحی به تحصیلات خود ادامه دهد، اما به عرصهٔ خوانندگی روی آورد.
علت مرگ رامش خواننده قبل از انقلاب
مرتضی برجسته در اینستاگرامش بر از فوت رامش داد. مراسم تشییع و خاکسپاری و علت مرگ وی اعلام میشود
مرتضی برجسته، خواننده قدیمی خود انتشار این خبر در صفحه اینستاگرام خود اعلام کرد: این خواننده قدیمی امروز بر اثر ایست قلبی فوت کرده است.
همسر رامش خواننده کیست
وی هرگز ازدواج نکرده و مجرد بود و البته از زندگی شخصی اطلاع چندانی در دست نیست
سوابق هنری
وی در خانوادهای با سه خواهر و یک برادر به دنیا آمد و تا دیپلم طبیعی به تحصیلات خود ادامه داد. او تصمیم داشت بعد از دیپلم وارد دانشگاه شود و در رشتهٔ جراحی به تحصیلات خود ادامه دهد، اما به عرصهٔ خوانندگی روی آورد.
رامش از ریشههای موسیقی کلاسیک فارسی شکوفا شده بود و حرفه خود را بهطور رسمی در سال ۱۳۴۳ با ترانه “پرستو جان” در برنامه “یک شاخه گل” رادیو گلها آغاز کرد و تجربیات خود را در زمینه سنتی همانند هنرمندان ترکیهای چون عصمت ندیم، سوات سین، اورهان گنجهبای، ودات یلدیریمبورا در موسیقی غربی بهره گرفت. او گاهی اوقات ابزار غربی یا ریتم غربی را در موسیقی سنتی خود به کار میبرد.
در کارهای سال ۱۳۴۵ رامش میتوان ریتمهای غربی مانند رومبا، بوسا نوا و همچنین صداهای گیتار سورف و کمبو ارگان را در موسیقی رامش شنید که این استفادهها در سال ۱۳۴۷ بیشتر شد. رامش ترانههای دوصدایی با عارف، منوچهر سخایی و ویگن بهجای بازیگران در فیلمها اجرا کرد که در این دوران رامش بیشتر کارهای عطاءالله خرم را اجرا میکرد که حرفه خود را با همکاری با ویگن، اولین ستاره موسیقی پاپ، آغاز کرده بود.
بازیگری
رامش در سال ۱۳۵۲ به دعوت منوچهر نوذری برای اولین بار به عنوان بازیگر در فیلم خیالاتی حضور پیدا کرد و پس از آن در فیلمی بازی نکرد.
فعالیت پس از انقلاب
رامش بعد از انقلاب در سال ۱۳۵۸ و ۱۳۵۹ دو ترانه به نامهای گفتگوی سبز و تهرون را اجرا کرد که شعر و آهنگ ترانه تهرون از خود رامش میباشد و بعد از ۱۵ سال سکوت در سال ۱۳۷۴ برابر با ۱۹۹۵ توسط شرکت آونگ موزیک آلبوم جهان سوم را در آمریکا منتشر نمود و بعد از هفت سال یعنی در سال ۲۰۰۲ میلادی برابر با ۱۳۸۱ دوباره یک آلبوم با داریوش و فرامرز اصلانی به نام رومی – معشوق همین جاست را به بازار عرضه کرد
علت کناره گیری از خوانندگی
او دربارهٔ کنارهگیری اش از خوانندگی میگوید: «نخواندن من ابتدا اعتراض بود به صدای قدغن زنان در ایران، صدای قدغن خوانندگان زن در سرزمینم، که حتی اجازه خواندن و فریاد درون خود را به گوشها رساندن هم نداشتند. بعد کمکم این اعتراض یک عادت شد و با من سالها ماند. حالا به نخواندن عادت دارم، ولی اگر روزی دوباره به ایران بازگشتیم، از ته دل برای همه مردم میخوانم.»
رامش عزیز و با وقار همیشه نو اور بود حتی نحوه اعتراضش هم نو بود درود به روانش و صد حیف از نبودش حرامت باد خاک که رامش زیبا و خوش صدا را در خود جا دادی
روحت شاد زن آزاد و آزاده
چقدر با وقار و زیبا و ژرف اندیش بوده ای
و چه صدای زیبایی داشتی و داری و خواهی داشت….