عکس و بیوگرافی هوشنگ ظریف استاد تار و همسرش پروین صالح + علت درگذشت

0

بیوگرافی و عکس هوشنگ ظریف استاد تار و همسرش پروین صالح + علت درگذشت

هوشنگ ظریف استاد و نوازنده تار درگذشت و ما در مجله حرف تازه برای آشنایی بیشتر با ایشان بیوگرافی کامل و تصاویر و خانواده و همسرش پروین صالح و فرزندان و سوابق موسیقایی او را منتشر کردیم

بیوگرافی هوشنگ ظریف

هوشنگ ظریف نوازنده و استاد تار در ۱۶ آذر ۱۳۱۷ در تهران به دنیا آمده و دانش آموخته هنرستان موسیقی بود که در ۸۱ سالگی روز ۱۷ اسفند ۱۳۹۸ در تهران درگذشت.
وی شش سال متوالی عضو هیئت مدیره خانه موسیقی و چهار دوره رئیس هیئت مدیره کانون نوازندگان سازهای ایرانی بود.

بیوگرافی و عکس هوشنگ ظریف استاد تار و همسرش پروین صالح + علت درگذشت

سوابق هنری

استاد ظریف در زمینه موسیقی سنتی ایرانی فعالیت میکرد و ساز تخصیی او تار و تنبک بود
پس از پایان دوره ابتدایی وارد هنرستان موسیقی شد و از حضور اساتیدی چون موسی معروفی، روح‌الله خالقی، جواد معروفی و حسین تهرانی بهرمند شد.
پس از فارغ‌التحصیل شدن در سال ۱۳۳۷ به استخدام وزارت فرهنگ و هنر در آمد و فعالیت خود را به عنوان نوازنده و تکنواز در گروه‌های مختلفی مانند ارکستر موسیقی ملی، ارکستر صبا و… آغاز کرد.

بیوگرافی هوشنگ ظریف استاد تار

همسر هوشنگ ظریف

استاد ظریف در هنرستان موسیقی با پروین صالح که خود از شاگردان هنرستان موسیقی آشنا شد و در سال ۱۳۳۸ با او ازدواج کرد. این زوج هنری آموزشگاهی را با مدیریت پروین صالح به نام آموزشگاه ظریف راه‌اندازی کردند که هنوز هم در حال فعالیت است و همسرش نیز از هنرمندان عرصه موسیقی بوده و نوارنده می باشد.

عکس استاد هوشنگ ظریف استاد تار و همسرش پروین صالح

پروین صالح همسر هوشنگ ظریف استاد تار کیست؟

مدرس تار در هنرستان موسیقی

استاد ظریف از سال ۱۳۴۲ به مدت ۱۷ سال به تدریس تار در هنرستان موسیقی پرداخت و از جمله شاگردان وی می‌توان حسین علی‌زاده، داریوش طلایی، ارشد طهماسبی ، حمید متبسم و محمد شجاعی را نام برد.

هوشنگ ظریف سال‌ها سولیست تار (تکنوازی) در ارکسترهای متعدد سازمان ملی وابسته به وزارت فرهنگ و هنر در اجرای برنامه‌های موسیقی ارکسترهای مزبور در سازمان رادیو و تلویزیون ملی ایران بود، او اجراهای متعددی با گروه فرامرز پایور داشت و با این گروه در کشورهای اروپایی و آسیایی متعددی٬ به اجرای موسیقی ایرانی پرداخت.

 

درگذشت هوشنگ ظریف استاد تار

اجرا و فعالیت در رادیو

وی در رادیو به نوازندگی تار در برنامه‌های موسیقی ملی ایران به مدت ۲۰ سال، مشغول بود
همچنین اجرای برنامه‌های موسیقی اصیل و سنتی ایران در شهرهای مختلف ایران و کشورهای دنیا از جمله آمریکا، شوروی، کانادا، ژاپن، فرانسه، انگلیس، آلمان غربی، ایتالیا، مصر، تونس، مراکش، الجزایر، هندوستان، پاکستان، ترکیه و تمام کشورهای اروپای شرقی همراه با ارکسترهای موسیقی سنتی وابسته به وزارت فرهنگ و هنر سابق از دیگر فعالیت های او بود.

درگذشت استاد تار هوشنگ ظریف

او علاوه بر سمت استادی تار با نواختن سه‌تار و تنبک آشنایی کامل داشت و شاگردان متعددی را در هنرستان موسیقی و مؤسسه‌های فرهنگی و کلاس‌های خصوصی و عمومی تعلیم داد.
دیگر همکاری وی در تصحیح ردیف‌های آوازی محمود کریمی استاد آواز ایران بوده‌است که تحت عنوان کتاب ردیف آوازی موسیقی سنتی ایران به بازار عرضه شده‌است.

آثار موسیقیایی و افتخارات

نت نگاری و ویرایش چهار کتاب درباره استاد لطف‌الله مجد، جلیل شهناز و فرهنگ شریف و ابراهیم سرخوش، مجموعه‌های صوتی تکنوازی‌های استاد از جمله دشتی و اصفهان، همنوازی با استاد فرامرز پایور در آثار متعدد وی، اجرای گوشه‌هایی از ردیف موسی خان معروفی به کوشش کامبیز روشن روان، کتاب دستور مقدماتی تار، کتاب اول و دوم هنرستان از جمله آثار این هنرمند است.

زندگینامه هوشنگ ظریف استاد تار

درگذشت هوشنگ ظریف

این استاد تار در ۱۷ اسفند ۱۳۹۸ در سن ۸۱ سالگی به علت ایست قلبی درگذشت و از این هنرمند در مراسم ویژه‌ای در سی و پنجمین جشنواره موسیقی فجر تجلیل و قدردانی شد.

علت فوت استاد هوشنگ ظریف موسیقدان ایرانی

هوشنگ ظریف

آثار تار نوازی هوشنگ ظریف

سوابق و افتخارات استاد هوشنگ ظریف

نظرات