خلاصه داستان و بازیگران سریال پدر شبکه دوم

3

خلاصه داستان و بازیگران سریال پدر

حمیدرضا دیبائی قائم مقام شبکه دو با حضور در پشت صحنه سریال پدر به تهیه کنندگی حامد عنقا از مراحل تولید این سریال از دیشب شروع به پخش کرده است

به گزارش رسیده، دیبائی که در ایام نوروز سر صحنه سریال حاضر شده بود، در جریان ضبط سکانس خواستگاری «پدر» قرار گرفت.

سریال پدر

 

قسمت آخر سریال پدر

پیغام های زیادی از طرف شما عزیزان درباره قسمت آخر سریال پدر بدست ما رسیده که میخواهید بدانید آخر سریال چه اتفاقی می افته ؟

باید خدمتتان عرض کنیم که در فضای مجازی مطالبی زیادی در مورد اتفاقات قسمت آخر این سریال گفته میشه که ما نمیتوانیم این موضوعات را تایید کنیم اما برای شما یکی از مواردی که در مورد داستان قسمت اخر این سریال مطرح شده را عرض میکنیم :

حامد وقتی تصادف میکنه از ماشین به بیرون پرت میشه و فراموشی میگیره و جسد سوخته هم مربوط به راننده کامیون است و مسعود هم رضایت میده تا لیلا از زندان آزاد بشه بعد از این اتفاقات حامد حالش خوب میشه و از شمال برمیگرده پیش خانواده اش

بازیگران سریال پدر

بازیگران اصلی: مهدی سلطانی ، لعیا زنگنه ، سینا مهراد ، مسعود فروتن ، نیما رییسی ، مجید مشیری ، کاوه خداشناس ، اکبر رحمتی ، مژگان ترانه ، الهام طهموری ، ساناز طاری ، شهاب مهربان، مهتاب شیروانی ، پوریا سلطانزاده، سید حسام میثاق با حضور بیژن امکانیان و با معرفی ریحانه پارسا در نقش لیلا

خلاصه داستان سریال پدر

در خلاصه داستان «پدر» آمده است: «حامد پسر جوانی است که طی یک ماجرا درگیر داستانی عشقی می‌شود. او به خاطر اعتقاداتش و پدری که برایش الگویی تمام عیار است ناچار سر یک دو راهی قرار می‌گیرد که باید دست به انتخابی سرنوشت‌ساز بزند…»

سریال پدر

دیگر عوامل سازنده سریال :

طراح، نویسنده و تهیه کننده: حامد عنقا

 کارگردان: بهرنگ توفیقی

 همکار نویسنده: سید حسین امیرجهانی

 مدیرتصویربرداری: بهنام کریمی

 تصویربردار: سامان عمارفطرت

 تدوین: امیرشیبان خاقانی

 طراح صحنه و لباس: محسن شریفی

 طراح گریم: مهرنوش طبیبی

 صدابردار: امیر حاتمی

 عکاس: محمد دارایی

 مدیرتولید: افشین قلی پور

مجری طرح: موسسه رسانه مهر طاها

گروه برنامه ساز: فیلم و سریال شبکه دو

زمان آغاز پخش: ۲۵ تیرماه ۹۷

خلاصه ی یکی از سکانس ها

ضبط سکانس خواستگاری آغاز می شود، «لیلا» با بازی ریحانه پارسا با سینی چای جلوی دوربین ظاهر می شود، پیراهنی آبی رنگ به تن و روسری سفیدی بر سر دارد و اول از همه سینی را مقابل خواستگارش می گیرد. او هم به بزرگترها اشاره می کند و عروس خانم بعد از تعارف چای سرجایش می نشیند. نوبت به مادر داماد می رسد که از خاطرات مادر شوهرش بگوید که با استقبال چندانی از طرف خانواده عروس روبرو نمی شود. فضای سردی حاکم است که با متلک پرانی ها و صراحت لهجه بر جدیت آن اضافه می شود و دست آخر … البته که بهتر است آخر این سکانس را لو ندهم! فقط بگویم که این سکانس خواستگاری از نظر نوع روایت و دیالوگ ها، به نوعی متفاوت از سکانس های مشابهی است که تابحال دیده ایم.

نارضایتی از دو برداشت اول و اعمال تغییرات در محل ورود و خروج «لیلا» ضبط اولین برداشت به پایان می رسد و اولین دیالوگ «حاج علی» این است: «وقتی بله را گرفتیم و آمدیم بیرون، آقام حاج آقا سیف الدین به مادرم گفت: این خانم دختره عجب دست و پا داره، انگار نسل اندر نسل قهوه چی بودن اینا!».

سریال پدر

نگرانی مسعود فروتن از منفی به نظر رسیدن کاراکتر عمو

با تصحیح جزئیات، برداشت از سر گرفته می شود و این بار مسعود فروتن درباره دیالوگ خود و اینکه در این سکانس خیلی منفی به نظر نرسد ابراز نگرانی می کند و بعد دیالوگ هایش را می گوید: «دیگه بزرگتری، کوچکتری نمونده، این روزا ماها هیچ کاره ایم، دخترا و پسرا همدیگه رو می بینن، پسند می کنن، نقشه هاشون رو به انجام می رسونن، آخر سر میان سراغ بزرگترا، میان سراغ خانواده، این روزا خانواده یه چیز فرمالیته است آقا!».

عنقا هم توضیحات تکمیلی درباره شخصیت عمو به او می دهد و مساله رفع می شود.

از آن طرف تیم تصویربرداری با مدیریت بهنام کریمی آخرین اصلاحات را انجام می دهند. آنها برای بهتر شدن تصویر، پشت پرده ها و درخت های بیرون از خانه را نور داده اند و همزمان یک سری تغییرات جزیی دیگر برای داشتن برداشتی بهتر اعمال می شود. امیر حاتمی به عنوان صدابردار پروژه هم برای ضبط با کیفیت صداهای صحنه هر امکاناتی را که در اختیار دارد استفاده کرده، از چند بوم صدا تا هاش اف اختصاصی برای هر بازیگر.

سریال پدر

از کارگاه نخ ریسی تا کارخانه پارچه

بیشترین گفته ها در سکانس خواستگاری از قول شخصیت «پدر» است: «من از بچگی کار می کردم. وردست پدرم. البته آن موقع کارخونه نبود، یک کارگاه نخ ریسی بود که به ما به ارث رسید. حالا خدا کمک کرد، سال به سال تونستیم ارتقاش بدیم و بشه یه کارخونه پارچه، بگذریم حالا، داستانش طولانیه…»

همه چیز خوب پیش می رود اما باز هم ناگهان گروه مجبور به تکرار برداشت می شود چراکه شخصیت «لیلا» پس از پخش کردن چای، حین نشستن سر جایش، سینی را اشتباه می گذارد و چای روی خودش برمی گردد! در فاصله ای که این اتفاق غیرمنتظره در تصویربرداری ایجاد می کند.

در همین فرصت چند دقیقه ای با مهدی سلطانی درباره شخصیت «حاج علی» سخن می گوییم که بیان می کند: «در «پدر» نقش پدری را بازی می کنم که نامش حاج علی تهرانی است، یکی از آدم هایی که به قول معروف سر سفره پدرش بزرگ شده است. او رسوم و سنت های پدران خود را که فکر می کند بخش زیادی از آنها درست بوده رعایت می کند و جهان بینی خاصی دارد.

وی ادامه می دهد: حاج علی نگاه ویژه ای به خداشناسی دارد و زندگی خودش را در همان مسیر و باور قرار داده است ضمن اینکه فرزندانش نیز با همان باور رشد کرده اند.

بازیگر «شهرزاد» یادآور می شود: او کارخانه داری است که پارچه تولید می کند. این کارخانه به نوعی از پدرش به ارث رسیده و او تلاش کرده کارگاه نخ ریسی پدر خود را به یک کارخانه ارتقا بدهد»

علی رغم مناسبتی بودن سریال، توفیقی تلاش می کند حساسیت کافی برای حفظ کیفیت را داشته باشد و این سکانس سرانجام در برداشت نهم به نتیجه می رسد.

«پدر» به کارگردانی بهرنگ توفیقی سریال شبکه دو سیما در رمضان سال ۹۷ خواهد بود. بهرنگ توفیقی در ماه رمضان گذشته، سریال «زیر پای مادر» را برای شبکه یک سیما کارگردانی کرده بود. این سریال نیز با مضمون اصلی نقش پدر در خانواده تولید شده بود.

 سریال پدر

در ادامه میتوانید گفتگوی ریحانه پارسا بازیگر نقش لیلا سریال پدر را در مورد این سریال میتوانید بخوانید :

چگونه به عنوان بازیگر سریال پدر انتخاب شدید؟

” رشته من بازیگری است و زمانی که عوامل سریال پدر به دنبال بازیگر نقش اصلی از طریق تست بودند برای نقش اصلی تست دادم و پذیرفته شدم ”

چه کسانی از شما برای بازی در نقش لیلا تست گرفتند؟

” بهرنگ توفیقی و حامد عنقا ”

در ابتدا پس از خواندن متن چگونه وارد دنیای شخصیت لیلا و زندگی او شدید؟

” روزی که برای تست نقش لیلا رفتم، متن سریال پدر به من داده شد، آن را خواندم و درباره شخصیت «لیلا» با حامد عنقا صحبت کردم. من یا هرکس دیگری که می خواست شخصیت «لیلا» را بازی کند باید دو نکته را برای بازی در نظر می گرفت.نکته اول شور و انرژی پیش از ازدواج در لیلا و نکته دوم زندگی و تحول پس از ازدواج با حامد. بازیگر باید این دو ویژگی را به شکلی بازی کند که به خوبی از نظر مخاطب باورپذیر شود و به عبارتی درست از آب در آید. با توجه به اینکه نقش «لیلا» از شخصیت من دور نیست و از نظر سنی به من نزدیک است چنین شخصیتی برای من قابل درک بود ”

شخصیت لیلا چقدر به شما نزدیک است، آیا شباهتی به شما دارد؟

“شخصیت لیلا دو بعد دارد. یک بعد آن شخصیت پر انرژی و بازیگوش که به قبل از ازدواج بر می گردد و بعد دیگر به بعد از ازدواج و شخصیت تحول یافته و آرام او مربوط می شود. فکر می کنم بعد دوم و شخصیت بعد از ازدواج «لیلا» به من نزدیک تر است ”

تا امروز استقبال مخاطبان و بازخوردها نسبت به سریال «پدر» چگونه بوده است؟

” پیام هایی که دریافت کرده ام مثبت بوده، کسانی هم که حتی تیزر کار را دیدند دوست داشتند. فرم قصه سریال «پدر» به گونه ای است که در قسمت ابتدایی سریال آخر آن مشخص است اما با سیر روند داستان که قسمت به قسمت طی می شود، مخاطبان با سوالات و جذابیت هایی احاطه می شوند که باعث دنبال کردن آنها برای رسیدن به جواب هایشان است ”

فضای تولید سریال پدر به عنوان اولین فضای حرفه ای که در بازیگری تجربه می کردید،چگونه بود؟

“تجربه همیشه به افراد کمک می کند و هر روز برای من فضای تولید سریال «پدر» مثل کلاس درس بود که ازعوامل و بازیگران این سریال درس یاد می گرفتم. البته پیش از این در فضاهای ساده مثل مدرسه یا مراکز آموزشی رشته خودم تجربه بازی داشتم اما سریال «پدر» فضای حرفه ای است و باید نقش بی نقص و درست اجرا شود”

هر بازیگری بالطبع در آثاری که بازی می کند سکانس یا لحظاتی برایش دوست داشتنی و تاثیرگذار است. کدام سکانس از سریال پدر را دوست داشتید و روی شما تاثیر گذاشت؟

“در سریال پدر حامد با بازی سینا مهراد همسر من است. بعد از مرگ حامد بازی ام در فضای داخلی و سرد برایم جذاب بود و آن را دوست داشتم.من تا کنون مرگ هیچ یک از عزیزانم را در زندگی تجربه نکردم و مرگ حامد در سریال «پدر» اولین مرگ عزیز برایم بود که مرا دگرگون کرد. در واقع مدل دیگری از مرگ عزیز را با سریال «پدر» تجربه کردم”

بازی در کنار کدام بازیگر را دوست داشتید و چه حال و هوایی را در زمان بازی برایتان به همراه داشت؟

” مهدی سلطانی. این بازیگر به دلیل اینکه مدرس دانشگاه است و در امر تدریس فعالیت دارد بیان درستی نسبت به راهنمایی بازیگرانی چون من دارد. درست ترین حالت ممکن را در بازی داشت و هر کلمه و جمله ای که بیان می کرد کلاس درس بود و به من چیزهای زیادی یاد داد و از او بسیار یاد گرفتم. بازی در کنار مهدی سلطانی به شدت لذت بخش و بهترین شانس برای من بود ”

 

سریال پدر

 

  سریال پدر


 

همچنین ببینید :

3 دیدگاه در “خلاصه داستان و بازیگران سریال پدر شبکه دوم

  1. یسنا گفت:

    سلام
    ولی خوبه که این پارتی بازیو نشون دادن، پستا همینجور بین فامیل میچرخه، جالبه ادعای دین داری هم میکنن!!!
    و حلال حرومم میکنن!! پسرش با لیسانس نگرفته ریاضی کارخونه دار میشه! بعد یسره قرآن دستش:-))

  2. هانیه گفت:

    باسلام
    بنظرتون این همه عوامل دارن زحمت یه سریال خوب ومفهومی رومیکشن بهترنیست طوری سریال روبسازن که بعضی مخاطب های مسن یاجوان معناومفهوم فیلم رودرک کنن؟
    چرااینطورفیلم میسازن؟چرامدیرشبکه ازفیلم سانسورمیکنه؟
    بعدتوقع دارین مردم سراغ فیلم های خارجی هم نرن؟

  3. نوبت دهی گفت:

    لینک دانلودش کو

نظرات